Blink-182 v čele s Mattem Skibou se pustí do nahrávání nových písní

23.07.2015 18:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Populární americká rocková formace Blink-182 ohlásila před šesti lety comeback a co nevidět by se na pultech mohla objevit i nová nahrávka. Kapela, která přijala do svých řad nového zpěváka a kytaristu Matta Skibu, má zhruba za měsíc začít nahrávat nové písně.

Muzikant, známý také jako frontman formace Alkaline Trio, vystupuje se zbytkem Blink-182 na koncertech od odchodu bývalého lídra Toma DeLonga. Chemie mezi nimi zafungovala zřejmě natolik, že se společně rozhodli i pro novou nahrávku. Veřejně se s tím pochlubili v nedávném rozhovoru pro magazín Billboard. Mark Hoppus jen tak mezi řečí prohodil, že se v srpnu odeberou do studia. Interview se totiž převážně točilo okolo tvorby soundtracku pro nový snímek.

Sám zpěvák se na společné nahrávání ve studiu velice těší. "Myslím, že je to skvělý nápad. Na spolupráci se docela těším, kluky znám asi patnáct let a během té doby se z nás stali velice dobří kamarádi. Prezentovat skladby, které jsme společně nenapsali, je docela smršť a myslím, že vytvořit spolu pár kousků bude prostě úžasné" dodal Skiba.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY