Cosmic Gate vydávají deluxe edici úspěšné řadovky "Start To Feel"

20.06.2015 17:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zhruba před rokem německé electro-trancové duo Cosmic Gate vydalo šesté studiové album "Start To Feel". Deska, ze které vzešlo doposud šest úspěšných singlů, získala nejenom obrovskou zpětnou vazbu ze strany fanoušků, ale za jeden z nejlepších tanečních kousků loňského roku jej označily například prestižní časopisy Mixmag nebo DJ Mag. Nyní toto album vychází v deluxe podobě.

Ta má prozatím pouze digitální formát, na druhou stranu nabízí obrovskou kopu bonusového materiálu, který je z drtivé většiny exkluzivní. Základní verze je doplněna o novou (klubovou) verzi aktuálního singlu "Going Home" s hostující Emmou Hewitt, ke kterému jsme vám před časem představili povedené video, a taktéž o rádiový edit nedávného singlu "Yai (Here We Go Again)".

Jádro deluxe verze ale tvoří celkem osmnáct remixů vztahujících se k "Start To Feel", které v drtivé většině vznikly speciálně pro nynější vydání. Mezi remixéry najdeme i mnoho známých jmen, například Garetha Emeryho, Marka Sixmu, Andrew Rayela, Alexandera Popova, Pretty Pink nebo Maor Levi. Poslední položkou kompletu je všech šest videoklipů, které byly k loňské desce zveřejněny.

Jak již bylo zmíněno, prozatím album není na trhu fyzicky, pořídit ho tedy můžete například na iTunes nebo využít streamovacích služeb na Spotify.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY