Black Veil Brides se chystají na další desku

17.06.2015 08:39 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Americká rocková senzace Black Veil Brides vydala svou poslední desku teprve loni a už chystá zahájit přípravy dalšího CD. V nedávném rozhovoru to médiím prozradil zpěvák Andy Biersack.

Osazenstvo formace má ale zatím itinerář nabitý. Do konce roku muzikanti koncertují v rámci probíhajícího turné k loňské a stejnojmenné desce. "V zimě bychom se ale do nahrávání chtěli už pustit. Do Anglie se pravděpodobně vrátíme až koncem roku, pak si dopřejeme pár měsíců volna a zase se pustíme do práce," dodal ještě frontman.

Pro ty z vás, kteří by chtěli vidět pódiovou show Black Veil Brides, bude již brzy k dostání alespoň jejich první živák - 13. července totiž vychází pod názvem "Alive And Burning". Set bude k dostání na DVD a Blu-ray a diváci se mohou těšit na záznam vyprodaného koncertu z Los Angeles, domoviny kapely. Formace tam vystoupila 1. listopadu loňského roku, režii dostal na starost Casey Tebo, známý také ze spolupráce s Aerosmith. Pro ně chystal dokumentární snímek "Rock For The Rising Sun".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY