Aerosmith zakončí léto živákem

15.06.2015 11:37 - Petra Hubáčková | foto: Columbia Records

Američtí Aerosmith by sice mohli už příští rok začít nahrávat novou desku, jejich fanoušci ale jistě i tak přivítají nový živák, který se 7. září objeví na pultech obchodů. Jedná se o "Rocks Donington 2014", záznam vystoupení kapely na festivalu Download Festival, kterému vévodila jako headliner.

Formace předvedla osmdesátitisícovému davu své nejslavnější kousky a celou show zachytila na DVD, Blu-ray a samozřejmě ji nabídne také v digitálním formátu. Na posluchače čeká celkem devatenáct skladeb včetně hitů jako "Love In A Elevator", "Janie's Got A Gun", "Don't Wanna Miss A Thing", "Dude Looks Like A Lady", "Walk This Way", "Dream On" nebo "Sweet Emotion".

Sami muzikanti si vystoupení nadmíru užili, i když zde hráli už poněkolikáté. Frontman Steven Tyler prohlásil: "Ten večer jsme si to prostě nemohli užít lépe. Cítili jsme ve vzduchu skvělou atmosféru a když si člověk ještě uvědomí, že tam na tom stejném pódiu stály hvězdy jako AC/DC, Rage Against The Machine nebo Metallica... Ne, prostě to muselo být skvělé!"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY