Ciara má nový hit "Give Me Love". Snad, doufejme!

26.05.2015 14:42 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Ciara po téměř půlročním odkladu vydala v květnu šestou desku s názvem "Jackie" a zřejmě pro nikoho nebude překvapením, že prodejně solidně ztroskotala. Sedmnáctá příčka v albovém žebříčku Billboardu znamená pro čokoládovou krásku doposud nejnižší umístění v prvním týdnu prodeje, což je ve srovnání s druhým místem s předchozím eponymním počinem sakra rozdíl. Není se však čemu divit. Lednový pilot "I Bet" byl nudou na entou, a než vydavatelství rozhodlo o jeho následníkovi, deska již byla na světě. Ještě by se však mohlo zablýsknout na lepší časy.

Ciara na léto totiž schovává jedno horké eso v rukávu v podobě potenciálního hitu "Give Me Love", který byl ohlášen jako druhý oficiální singl z čerstvé nahrávky. Tím přitom nejdříve měla být spolupráce s Pitbullem a Missy Elliott "That's How I'm Feelin'", načež se jím záhy měl stát track "Dance Like We're Making Love". Po chaotických změnách však došlo ke správnému rozhodnutí - "Give Me Love" je totiž hit na první dobrou. A ještě aby nebyl, když se jeho produkce ujali Cirkut s Dr. Lukem.

Skladba obsahuje vše, po čem mainstreamová rádia prahnou - klubový zvuk, chytlavý hook, nakažlivý refrén a efektivně vibrující melodii. Je to možná nevkusně přímočaré, ale funguje to. Jenže stejné atributy měl i singl "Overdose" z předešlé desky; tehdy však zpěvačka otěhotněla a rázem šla veškerá propagace ke dnu.

"Give Me Love" by měl do rádií dorazit 9. června, což je ideální čas k jeho vstřebání a následnému propadnutí. Zdali redakce propadla i celému albu, zjistíte již brzy, jelikož pro vás chystáme jeho recenzi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY