Stereophonics se vrací ve velkém stylu. "C'est la vie" je kytarovým hitem léta!

01.06.2015 11:06 - Jan Trávníček | foto: candidmagazine.com

Málo se to ví, ale když Green Day vydávali svou albovou trilogi "¡Uno!", "¡Dos!", "¡Tré!", nevědomky tím zapříčinili změnu plánů u Stereophonics. I velšští rockeři totiž na svou chystanou řadovku "Graffiti On The Train" měli dokončeno na třicet písní a taktéž je plánovali dávkovat podobným způsobem. Green Day však jejich workoholismus mnoho úspěchů nepřinesl, a tak už zmíněná osmá řadovka vyšla nakonec "normálně".

Na rozdíl od amerických punk-rockerů ale Kelly Jones a spol. zaznamenali nečekaný úspěch (a to i koncertně) a s ještě vybroušenějšími skladbami by na něj rádi navázali. Deváté studiové album se tedy bude jmenovat "Keep The Village Alive", opět vzniká pod producentskou taktovkou frontmana a Jima Lowea a vyjít by mělo už 11. září.

Pokud byste ale podle názvu prvního singlu odvozovali, že na vás čeká nějaká jímavá ukolébavka, byli byste na omylu. "C'est la vie" je energická hitovka s do hlavy se rvoucím refrénem a návykovým kytarovým riffem, na který jen tak nezapomenete. Ve videoklipu se nejdříve až příliš dlouho předvádí herecká trojice Antonia Thomas, Aneurin Barnard a Mathew Aubrey, jakmile se ale rozezní první tóny "C'est la vie", máte chuť pařit úplně stejně jako ti ve videu. Tleskáme!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY