Taylor Swift bojuje ve sci-fi snímku "Bad Blood" se zrádkyní Selenou Gomez. Asistují Kendrick a spousta hvězd

18.05.2015 09:28 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Na klip "Bad Blood" lákala Taylor Swift v posledních dnech velmi intenzivně postupným představováním hvězdných jmen, která si v něm zahrála. A že jich je požehnaně - za všechny uveďme Ellie Goulding, Hayley Williams z Paramore nebo Selenu Gomez, překvapením je pak pro mnohé rapové hostování Kendricka Lamara, který v albové verzi na desce "1989", z níž singl pochází, chybí. Celá velkolepá akční podívaná si premiéru odbyla v rámci letošních Billboard Music Awards, které se uskutečnily v noci z neděle na pondělí.

A čekání se fanouškům vyplatilo - po minulé vlaštovce "Style", která sice nijak nepropadla, ale rozhodně se nedočkala takových úspěchů jako předchozí "Shake It Off" a "Blank Space", má aktuálně prodejně nejúspěšnější zpěvačka planety zase zaděláno na obrovský hit. Kromě toho, že je song "Bad Blood", který je údajně nelichotivým vzkazem kolegyni Katy Perry, skvěle vyprodukovanou popovou hymnou (jako cokoliv z příslušného alba), se o klipu bude určitě mluvit.

Onu zrádkyni si ve sci-fi snímku zahrála zmíněná Selena Gomez a právě dramatickou scénou, kdy Taylor po jejím nečekaném výpadu proletí oknem, všechno začíná. Čtyřminutový klip je cítit touhou po velkoleposti, je napěchován řadou výbušných scén, a i když může někdo namítnout, že se jedná o nablýskaný Hollywood, v popovém světě není dynamiky nikdy dost. Koneckonců, je dobře známo, že obě hlavní aktérky klipu jsou ve skutečnosti dobré přítelkyně. Nic to ale nemění na faktu, že Taylor Swift se v poslední době naučila mít pořádně ostré lokty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY