Our Last Night brzy vydají nové album, ještě předtím vystoupí v Praze

05.05.2015 16:42 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Pětice kamarádů z amerického New Hampshiru to dotáhla od kamarádčoftu až k vybudování jedné z nejpopulárnějších hardcoreových part současnosti. Jmenuje se Our Last Night a vznikla již v roce 2004. Chvíli trvalo, než opustila kategorii lokální kapela, ale to jen po dobu, než si kluků na základě série EPček a demáčů všiml majitel labelu Epitaph Records a vzal si začínající skupinu pod křídla.

Svůj dlouhohrající debut u velkého vydavatelství Our Last Night vydali v roce 2008 a svůj sound následně vypilovali na dalších dvou nahrávkách. Poslední z nich nese název "Age Of Ignorance" a reprezentuje líbivé, melodické screamo, které neurazí ani fanoušky spřízněných žánrů. Kapela má velkou oporu ve vokální složce, frontman Trevor Wentworth je výborný zpěvák a kvalitu si udržují i bohatě zapojované sbory. Díky velkému rozptylu si Out Last Night mohou dovolit předělat i takový hit jako bondovku "Skyfall" nebo se pustit do akustické nahrávky "Oak Island Acoustic", která jim vyšla vloni v létě.

Vyjuchat se na inteligentním emíčku můžete již 15. května, kdy Our Last Night vystoupí v pražském Lucerna Music Baru a nepochybně představí i čerstvé pecky z chystaného materiálu, například nedávno zveřejněný singl "Homes". V roli supportu se představí stylově příbuzní Palisades a John Wolfhooker. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 405 Kč nebo na místě za 425 Kč. Loňská zastávka Our Last Night v Praze byla s přehledem vyprodaná, s nákupem lístků tedy raději neotálejte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY