Paul van Dyk konečně potvrdil vydání nové desky

20.03.2015 13:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již v létě 2013 sliboval německý DJ a producent Paul van Dyk vydání nové autorské desky s názvem "The Politics Of Dancing 3". Počátkem minulého roku údajně vyhodil veškerý již natočený materiál a začal úplně od nuly. Nyní má tedy konečně hotovo, zmiňovaná nahrávka vyjde v průběhu jara.

Nebude to ale dvojalbum, jak Paul avizoval, ale pouze jednodisková kolekce čítající čtrnáct položek. I tak se Dykovi povedlo na desku, která nakonec vyjde 5. května, získat mnoho zajímavých hostů, kteří zároveň patří k jeho dobrým kamarádům. Chybět tak nebudou Paulovy společné songy s Giuseppem Ottavianim, Aly & Fila, Stoneface & Terminal, Ummetem Ozcanem nebo Rogerem Shahem. Poslední jmenovaný figuruje na aktuálním singlu, kterým se stala skladba "Louder". Poslechnout si ji můžete pod článkem.

Dodejme, že novinka "The Politics Of Dancing 3" vyjde jak digitálně, tak i na fyzických nosičích. Pokud si dopřejete klasické CD, dočkáte se pouze DJského setu namíchaného ze zmiňovaných čtrnácti písní. Jestli preferujete digitál, určitým způsobem na tom vyděláte. Kromě setu si budete moci stáhnout i kompletní unmixed verze všech čtrnácti songů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY