Madonna není fanynkou "Padesát odstínů šedi". Je tam prý moc orálního sexu

15.02.2015 08:39 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ačkoli plná verze deluxe edice nové Madonniny desky "Rebel Heart" je už nějakou dobu díky pirátům na internetu, zpěvačka samozřejmě propaguje chystané oficiální vydání, kterého se dočkáme 9. března. A kromě jiného poskytla také rozhovor magazínu Billboard, v němž se rozhovořila i o tématu nyní velmi aktuálním - knize a filmu "Padesát odstínů šedi".

Jakkoli je její kariéra prodchnuta erotikou a sexem ("Sex" se ostatně jmenuje i její velmi názorná fotografická publikace), zmíněná kniha jí k srdci rozhodně nepřirostla. Mimo jiné ji označila za nudnou: "Není to moc sexy. Možná jen pro někoho, kdo nikdy neměl sex." Vyjádřila se také k nerealističnosti celé knihy, protože "...nikdo nelíže p**u tak moc, jako ten chlap v knížce." Jak je vidět, Madonna se stále nebojí se o své názory podělit se světem.

Kromě tohoto tématu a hudby se zpěvačka v rozhovoru svěřila také s tím, že je závislá na Instagramu a že se svými dětmi ráda sleduje seriál "Hra o trůny". A taky ráda chodí do klubů tancovat na taneční muziku. Třeba jako na několik remixů jejího aktuálního singlu "Living For Love".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY