Zpěvačka Beego opouští Dirty Blondes. Kdo ji nahradí?

13.02.2015 13:55 - Veronika Ondečková | foto: David Staněk

Pražská punk-rocková kapela Dirty Blondes se loučí se zpěvačkou Beego, která se stačila zavést do českých reálií jako jedna z nejlepších a nejenergičtějších frontmanek. Beego v současné době intenzivně pracuje na své sólové dráze, takže nevěště hlavy, vychutnat si jí za mikrofonem budete mít jistě příležitost opět již brzy. Skupinu, která na podzim loňského roku vydala čerstvé album "We live only Once !", potkaly i další personální změny, které se neobejdou bez následků. K lítosti kapely základnu opouští také bubeník Benjamin, který s Dirty Blondes fungoval dva roky, a z rodinných důvodů si dává pauzu spoluzakladatel a baskytarista v jedné osobě Pája.

Pro kapelu tyto zásadní události naštěstí neznamenají ukončení existence - zakladatel Dirty Blondes Tomáš Hamerník staví kapelu na nové základy. Za bicí usedne Domek (ex - Vivien's Shadow, aktuálně Selfish), který v Dirty Blondes působil již v minulosti, a basy se dočasně chopí manažer kapely Jirka Kraft, který alternoval po celou dobu existence Dirty Blondes. Co ovšem pozměněné sestavě stále chybí k tomu, aby mohla co nejdřív vyrazit zpět na pódia, je nový hlas.

Špinaví blonďáci hledají zpěvačku, která v sobě bude mít vášeň pro hudbu, zpěvačku, co se trochu vyzná a hlavně zpěvačku, která nebude nic předstírat. Pokud víte o někom (nebo jste to právě vy), kdo má rád kytarovou muziku, cestování, nové lidi, stage, fanoušky, život aktivního umělce se vším všudy a má chuť naskočit do rozjetého vlaku, kontaktujte nás, vybízejí Dirty Blondes. Zároveň, včetně členů opouštějících crew, děkují fanouškům za podporu a brzy slibují více informací.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY