Producentem nového alba Rihanny je Kanye West

11.02.2015 17:54 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

V záplavě kontroverze, kterou způsobilo vystoupení Kanyeho Westa na letošních Grammy, zanikl jeden docela podstatný fakt. Právě on se totiž stal výkonným producentem očekávané osmé řadové desky Rihanny. Server nme.com citoval jeho slova, ve kterých mimo jiné potvrdil, že na albu nebude chybět ani píseň "FourFiveSeconds", kterou dala dohromady zmiňovaná dvojice ještě s Paulem McCartneym.

West ji chtěl nejprve umístit na svoji vlastní řadovku. Když však o spolupráci Westa s McCartneym slyšela samotná barbadoská kráska, chtěla mermomocí píseň umístit i na svou studiovku. Trojice skladbu předvedla naživo i na Grammy.

"Jsem výkonným producentem Rihanniny desky. Pustil jsem jí mou nahrávku a řekl jsem: 'Udělal jsem pár písní s Paulem McCartneym.' Ona se přes to nedokázala přenést a musela tu skladbu dostat na svou desku." Samotný rapper nemá tušení, kdy album nakonec vyjde, myslí si ale, že by to mělo být velmi brzy. Fanoušky hodlá napínat i se svojí novinkou. Datum vydaní ani v tomto případě zatím neví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY