Dry The River, support pražského koncertu Biffy Clyro, přijedou v dubnu sólově

08.02.2015 10:53 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Anglická alternativní rocková kapela Dry The River, která v Praze předloni vystoupila jako support skotských Biffy Clyro, oznámila evropské turné včetně sólového koncertu v pražském Futurum Music Baru a podrobnosti o svém novém singlu "Rollerskate", který vychází 9. března 2015 na Transgressive Records.

Dry The River plakát
© facebook interpreta
Skladba je z jejich druhého alba "Alarms In The Heart", které produkoval Peter Miles a dostalo se do první čtyřicítky britské hitparády. Videoklip natočili uznávaní režiséři teamu The Blind Club na jejich loňském říjnovém koncertě v London Forum, který byl jednou zastávkou z vyprodaného turné po Velké Británii. Skupina také vystoupila na festivalech v Glastonbury, Readingu a Leedsu. Letos v dubnu vyrazí na obsáhlé evropské turné, předtím ještě vystoupí v Británii a absolvují americké turné.

Vstupenky na jejich pražský koncert, který se uskuteční 6. dubna v pražském Futurum Music Baru, jsou v dostání v sítích www.GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim za 280 Kč + poplatky. V pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 330 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY