Madonně měsíc před vydáním unikla celá nová deska "Rebel Heart"

03.02.2015 13:03 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že v táboru Madonny musí pracovat hned několik lidí, kteří si za svůj cíl dali vypouštět do světa její hudbu. Nebo tam má opravdu špatně zabezpečený počítač. Nebo... Po několika únicích demonahrávek i hotových skladeb ze sklonku loňského roku si totiž hackeři posvítili na celé album "Rebel Heart" a na internet vrhli hned pětadvacet položek.

Skladby jsou ve vysoké kvalitě a vzhledem k tomu, že verze desky, která jde předobjednat na iTunes, obsahuje pouze devatenáct písniček, zlodějům se podařilo ukořistit pravděpodobně i všechny další kousky, určené pro různé bonusové či mezinárodní edice alba. I když podle první šestice oficiálně zveřejněných písniček se o kdovíjak velkou perlu jednat nebude.

Únik této kolekce skladeb možná už bude posledním hřebíčkem do rakve Madonniny novinky. Stále se ale může spoléhat na silnou fanouškovskou základnu, která snad 6. března (na kdy je naplánováno evropské vydání nahrávky) za "Rebel Heart" zaplatí. Kdo ví, jestli slavné zpěvačce náladu alespoň spravil fakt, že před pár dny izraelská policie zatkla devětatřicetiletého muže, jenž měl mít na svědomí krádež a zveřejnění původních demoverzí skladeb. Kdo ovšem ukradl a dal na internet už dokončené album, je prozatím ve hvězdách.

Madonna by se svým novým singlem "Living For Love" měla vystoupit na Grammy i Brit Awards, písnička však stále zatím nemá videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY