Tom DeLonge zveřejnil "Písně bez domova". Měly být pro Blink-182?

02.02.2015 10:48 - Martin Wipplinger | foto: David Karas / musicserver.cz

Na jedné straně Mark Hoppus a Travis Barker, na druhé Tom DeLonge. Dnes už bývalí spoluhráči z kapely Blink-182 si poté, co minulý týden médii proběhla zpráva o vzájemném rozchodu, ještě vyměnili několik názorů skrze interview a sociální sítě, aby fanouškům nabídli svou verzi příběhu.

Zbylá dvojice už začala zkoušet pro nadcházející vystoupení na březnovém Musink Festivalu s Mattem Skibou z Alkaline Trio, větší trumf z rukávu ale vytáhl kytarista DeLonge. Ten na svůj Instagram nahrál dvě ukázky nových písní. Nazval je "#SongsWithoutAHome" (Písně bez domova) a vypadá to, že měly být původně určeny právě pro Blink-182.

Minimálně první ukázka je zvukově velmi blízká tomu, čím se kalifornská kapela prezentuje. Že by song byl určen pro DeLongův v současnosti hlavní projekt Angels & Airwaves je spíš nepravděpodobné:

#SongsWithoutAHome #March1st #Tom

Ein von Official Tom DeLonge (@tomdelonge) gepostetes Video am

Ukázka druhé skladby už tak jasně zařaditelná není, DeLonge však v komentářích na Instagramu na dotaz, zda písně byly určeny pro Blink-182, odpověděl jednomu ze sledujících "potleskem":

Více informací prozradí Tom DeLonge za měsíc, hashtag #March1st dává tušit, že ke skladbám buď chystá na 1. března vyjádření, nebo je v nějaké podobě dokonce vydá.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY