Erasure vydají v březnu další singl, volba padla na "Sacred"

29.01.2015 17:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Loňské album dua Erasure "The Violet Flame" bylo přijato fanoušky s velkým nadšením a po několika vlahých předchozích nahrávkách jejich novinku vcelku chválí i kritika. Andy Bell a Vince Clarke mají za sebou i velmi úspěšné světové turné, jehož většina koncertních zastávek byla i týdny dopředu beznadějně vyprodána.

V letošním roce pánové žádné koncerty neplánují, a tak se plně mohou soustředit na propagaci zmiňované desky. Na březen se chystá vydání již třetího singlu z ní, kterým bude skladba "Sacred". To se dalo vlastně i čekat. Nejen, že je to jedna z nejhezčích písní, kterou na "The Violet Flame" najdete, ale zároveň právě k tomuto songu byla loni na podzim vyhlášena soutěž o nejlepší remix vyhotovený fanoušky.

Výsledky zatím nebyly zveřejněny, ale jasné je, že zmiňovaný remix bude součástí EP, které bude ke koupi od 16. března. Kromě něj najdete na singlu i remixy od Chrise Coxe, Black Light Odyssey, Vibora Park nebo záznam songu "Sacred", který byl pořízen během jedné zvukové zkoušky. Pokud máte o fyzickou verzi singlu zájem, koupit si ho můžete například zde.

Pod článkem přikládáme audio singlové verze nového singlu a remix od uznávaného Američana Chrise Coxe, který v minulosti vytvořil remixy například pro Katy Perry, Daft Punk, Robbieho Williamse nebo Ellie Goulding.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY