Shania Twain chystá na začátek března výjimečný živák

28.01.2015 09:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pamatuje si na country hvězdu Shaniu Twain? Právě tato Kanaďanka byla jednou z prvních, kterým se povedlo americké country dostat nejen do mainstreamových rádií, ale tento hudební styl naučit poslouchat i milióny popových posluchačů.

I v Česku byla tato zpěvačka kdysi velmi populární a její více než deset let staré hity "That Don't Impress Me Much", "Man! I Feel Like A Woman!" nebo "You're Still The One" znění z našeho éteru ještě dnes. A právě tato dáma, která doposud prodala přes osmdesát miliónů desek, o sobě dává zase vědět. Již začátkem března vydá živák.

Shania se v roce 2012 stala další zpěvačkou v pořadí, která přijala dvouleté exkluzivní angažmá v Las Vegas, kde po vzoru Celine Dion nebo Britney Spears vystupovala v tamějším hotelu Caesars Palace. A právě během těchto koncertů vznikl záznam s názvem "Shania: Still The One - Live From Vegas", který bude od 2. března ke koupi na CD, DVD a taktéž jako limitovaný box obsahující oba nosiče, plakát a speciální tričko. Ten si můžete předobjednat exkluzivně zde.

V současné době není jisté, zda se do českých obchodů dostanou všechny formáty, takže si prozatím prozraďme seznam skladeb, které budou na CD: I'm Gonna Getcha Good!, You Win My Love, Don't Be Stupid (You Know I Love You), Up!, I Ain't No Quitter, No One Needs To Know, Whose Bed Have Your Boots Been Under?, Any Man Of Mine, That Don't Impress Me Much, Honey, I'm Home, (If You're Not In It For Love) I'm Outta Here, Come On Over (acoustic), Love Gets Me Every Time (acoustic), Rock This Country! (acoustic), Today Is Your Day (acoustic), You're Still The One, From This Moment On, Red Storm, Man! I Feel Like A Woman!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY