Ellie Goulding v "Love Me Like You Do" odhaluje své nadání pro balet

22.01.2015 11:49 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do premiéry (jistě velkého) kasovního trháku "Padesát odstínů šedi" zbývá posledních pár týdnů, a tak fanoušci berou kina útokem a pilně předobjednávají lístky na valentýnský víkend, aby film, o kterém všichni tolik mluví, viděli mezi prvními. Nezahálí ale ani producenti filmu, který představují další a další trailery a zároveň lákají i na doprovodný soundtrack.

Přibližně před čtrnácti dny bylo představeno audio titulní písně "Love Me Like You Do", o kterou se postarala Ellie Goulding. Ani to moc dlouho netrvalo a je na světě vizuál. Ten zhruba z poloviny nabízí krátké ukázky ze zmiňovaného snímku a je třeba podotknout, že jako pozvánka do kina jsou naprosto dostačující.

Mnohem zajímavější je ale zbytek stopáže. V něm se Ellie prochází po jakémsi muzeu, které je plné obrovských křišťálových lustrů. Zpěvačka mezi nimi nejen zpívá, ale zároveň v doprovodu tanečníka ukazuje, že jejímu vytrénovanému tělu není cizí ani balet. Kreace zvládá s obrovskou lehkostí, v každém záběru jí to neskutečně sluší, a tak si, pánové, dejte pozor, ať se při dívání neposlintáte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY