V Lucerna Music Baru se ve čtvrtek soutěží o nejlepší hudební design, poprvé vystoupí Smrtislav

22.01.2015 10:53 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

S počátkem nového roku nastává období nejrůznějších žebříčků, soutěží a udílení cen. Jednou z takových událostí je i soutěž o nejlepší hudební design roku, která se letos dočká již šestého ročníku. V rámci ní Agentura Megaton Production s.r.o. ve spolupráci s MERCHYOU rozdá sošku z dílny sochaře Lukáše Raise vítězům v kategoriích jako nejlepší booklet, merch nebo plakát a nachystala si lákavý program.

V rámci akce, která bude zahrnovat také speciální fashion show, se projdou po molu například kapely Mandrage, zakázanÝ ovoce, Atari Terror, Fast Food Orchestra, the.Switch, Nežfaleš, Monna a řada dalších. O hudební vložku se premiérově postará Smrtislav, nový projekt Tuzexe (Sunshine, Super Tuzex Bros) a kolegů Jakuba Zachovala (Lus3, StB), Tomáše Jungvirta (Landmine Spring, FlyFlyFly, StB) a Michala Macha (The Airbags, City Lights). Dále se představí skupina Nostromo (projekt Dana Kurze z Atari Terror a Kurtizán z 25. Avenue) a ve speciálním setu také zakázanÝ ovoce. O hudební doprovod se postará DJane Adlet, projekci zastane VJ m0rf a v roli moderátora se objeví Jan Kunze (Kofe-In).

Celá událost je propojena s charitativní činností. Kompletní výtěžek putuje každoročně Nadaci Terezy Maxové - letos konkrétně na projekt "Bojovat srdcem". Šestý ročník udílení cen za nejlepší hudební design roku se uskuteční už ve čtvrtek 21. února od osmi hodin večer, a to v prostorách Lucerna Music Baru. Vstupné je dobrovolné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY