Chcete být spolutvůrcem hudebního klipu? Díky Lence Dusilové máte možnost

13.12.2014 08:04 - Jaromír Koc | foto: Adam Holý

Fanoušci Lenky Dusilové by měli zpozornět. Zpěvačka právě připravuje vizuál pro píseň "Indiánky", která pochází z její desky s Baromantikou "V hodině smrti". A pokud máte nějakou tu korunu navíc, můžete být u toho jakožto spolutvůrci.

Celý projekt je mimořádný z mnoha důvodů. Například tvůrci klipu - Michal Matoušek a Martin Smékal - jsou aktuálně vítězové celosvětové soutěže o nejlepší video pro legendární britské duo Underworld. A protože všichni zúčastnění chtějí oslovit i komunitu příznivců, přizvali ji ke spoluúčasti.

Prostřednictvím Katalyzátoru, tedy nové české platformy pro crowdfunding, může kdokoliv přispět částkou podle svých možností a na oplátku získat originální odměny, včetně exkluzivní možnosti zaslat vlastní vybraný záběr (natočený třeba telefonem), který bude do klipu zakomponován.

Neméně atraktivní jsou ale i další prémie. Jde o kvalitní designové kousky (například luxusní tričko Indiánky s metalickým potiskem nebo placku, která svítí ve tmě), ale třeba i podepsané CD, filmové plakáty k vizuálu, VIP vstup na jeho křest, rekvizity z natáčení nebo šanci vidět snímek s týdenním předstihem a v jeho závěru i své jméno v titulcích.

Pokud vás tato nabídka zaujala, veškeré informace a možnosti spoluúčasti najdete zde. Rozhodně ale neztrácejte čas, počet spolutvůrců je omezený.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY