Nickelback se v příštím roce vrátí do Prahy

01.12.2014 14:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kanadská kapela Nickelback ohlásila další světové turné. Domácí fanoušky jistě potěší, že čtyřčlenné seskupení v čele se zpěvákem Chadem Kroegerem myslelo i na nás a zhruba po dvou letech se opět vrátí do pražské O2 areny.

Nickelback v listopadu vydali novou studiovku "No Fixed Adress", která dala název i celému turné. Jeho první část začne již v únoru příštího roku v Pensylvánii, pro nás jsou mnohem důležitější informace o evropské části turné, která odstartuje 30. září ve finských Helsinkách a skončí 25. listopadu v londýnském Wembley. Pražská zastávka šňůry čítající celkem třicet zastávek přijde na řadu 17. října.

Předprodej pro členy fanklubu formace začíná již v úterý 2. prosince 2014 v devět hodin ráno a všechny důležité informace najdete zde. Přesně o dvacet čtyři hodin později bude zahájen předprodej v rámci Live Nation klubu, který bude trvat do osmnácté hodiny téhož dne. Oficiální předprodej v síti Ticketportal pak odstartuje ve čtvrtek 4. prosince v devět hodin dopoledne a ceny vstupenek se budou pohybovat od 990 Kč do 1490 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY