Calvin Harris a Ellie Goulding v "Outside" touží po lásce a krásném vztahu

13.11.2014 10:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Calvin Harris právě uvedl na trh svoje nové autorské album s názvem "Motion", které je v jeho diskografii již čtvrtým kouskem. Deska debutovala před pár dny na druhém místě britské prodejní hitparády, úspěšný start ale zaznamenala taktéž v Austrálii, Irsku na Novém Zélandě či v Harrisově domovském Skotsku. Po singlu "Blame", který sice zabodoval, ale možná se od něho čekalo ještě o trochu víc, sází třicetiletý hudebník na naprostou jistotu v podobě spojení s Ellie Goulding.

Že má cit na psaní hitů, prokázal v minulosti již několikrát. A že cokoliv spojeného se zpěvačkou Ellie Goulding slaví zákonitě úspěch, je taktéž jasné. Když tedy dáme tyhle dva na jednu hromadu, je vymalováno. To platí i v případě skvělého tanečního songu "Outside", který se již nějaký ten den prohání rádiovým éterem. Dvacátý den říjnového měsíce se oba hlavní protagonisté sešli v Los Angeles a k písni natočili video.

Vizuál se nejprve tváří jako obyčejný příběh dvou párů, které jsou ve svých vztazích nešťastné, což vede k zbytečně vyhroceným situacím a hádkám. V závěrečné části se ale dočkáme mnoha zajímavých filmových triků a podivné pointy. Pokud tedy vezmeme v potaz hitové ambice songu a hodně slušné provedení klipu, jde o jeden z nejlepších počinů celé Harrisovy kariéry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY