Rush se stále nerozhodli: Bude turné a studiovka?

18.11.2014 11:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Geddy Lee, basák a zpěvák slavné kanadské formace Rush, v nedávném rozhovoru prozradil, že stále neví, zda s kapelou vyrazí na další koncertní turné a nahrají novou řadovou desku, která by byla v pořadí již dvacátou studiovkou a nástupcem dva roky staré "Clockwork Angels".

"Pořád to rozebíráme," uvedl hudebník v nedávném rozhovoru pro RollingStones.com. "Každý z nás má ale odlišnou představu o tom, jak stráví nadcházejících pár let, takže jsme k finálnímu rozhodnutí ještě nedospěli. Za sebe mohu říct, že jsem kdykoliv připraven hrát. Byl bych šťastný, kdyby s tím ostatní souhlasili."

Pokud tedy vše dobře dopadne, nejprve by přišlo na řadu turné a pak nová deska. "Nemůžu se dočkat jen toho samotného nahrávání. Tuším, že Alex (Lifeson, kytarista) je na tom podobně," dodává Geddy Lee.

V případě, že byste chtěli mít pod stromečkem přece jen něco od Rush, napište Ježíškovi o nový set živáků "R40", který vychází v průběhu listopadu. Jedná se o sběratelský box set se záznamy koncertů kapely a z každé dekády jejich působení na scéně byl vybrán jeden zástupce. Celkem se tedy můžete těšit na "Rush In Rio", "R30", "Snakes & Arrows Live", "Time Machine 2011: Live In Cleveland" a "Clockwork Angels Tour". Nesmí chybět ani bonusový disk s dříve nevydaným materiálem sesbíraný ze show během let 1974 až 2013.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY