Mig 21 odehrají v Lucerna Music Baru tři koncerty během tří dnů. Jsou vyprodané

14.11.2014 12:06 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Na začátku října letošního roku vydala skupina herce a zpěváka Jirky Macháčka Mig 21 po deseti letech novou desku nazvanou prostě "Album". Na ni navazující "Album Tour" započalo již 3. října a nyní míří do svého finále. Před závěrečným plzeňským koncertem dne 6. prosince absolvují Migové tři vystoupení v pražském klubu Lucerna Music Bar, a to během tří dnů - 25. až 27. listopadu. Všechna pražská vystoupení jsou již vyprodaná. Zájemci ale stále mohou pořídit vstupenky na některé z koncertů v dalších městech (jejich seznam najdete níže).

Mig 21 představí své nové skladby z aktuální novinky, i když mnohé z nich již fanoušci znají z dřívějších koncertů z posledních let ("Máma se vrací", "Chci ti říct", "Mávej"). Zazní také nový singl "Kalhotky si sundej", v němž roztoužený bůh Zeus oslovuje ženu ústy Jiřího Macháčka. Jistě nebudou chybět ani stěžejní hity z předchozích třech studiovek jako "Snadné je žít", "Malotraktorem" či "Vlajky vlají".

Členy kapely, která vznikla v roce 1998, jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (trubka, klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Adam Stivín (baskytara). Jejich tvorba je charakteristická svéráznými texty frontmana i mixem funky, popu a rocku. Kromě čtyř studiových alb vydali i jednu výběrovku a jeden živák společně s Lelek Orchestra. Na svém kontě mají také dvě DVD "Když ti vítr napne plachtu" z roku 2007 a "Mig 21 & Lelek Orchestra - Naživo".

Zbývající koncerty "Album Tour":

Cheb, KC Svoboda, 14.11.
Kadaň, KZ Orfeum, 15.11.
Herálec, KD, 22.11.
Praha, Lucerna Music Bar, 25.11 až 27.11. (VYPRODÁNO)
Plzeň, KD Šeříkovka, 6.12.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY