Zaz v klipu "Champs Elysées" roztančí celé divadlo

14.11.2014 09:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S předchozím albem "Recto Verso" zazářila francouzská zpěvačka Zaz zazářila nejen doma ve Francii, kde získala trojnásobnou platinu, ale nejvyšší příčky prodejních hitparád obsadila i v Rakousku, Belgii, Německu, a dokonce i v České republice. Lze tedy očekávat, že její novinka "Paris", která je venku jen pár dní, půjde ve stejných stopách. Na podporu prodeje představuje čtyřiatřicetiletá interpretka vizuál k druhému singlu "Champs Elysées".

Jak jsme již informovali, novinkou zpěvačka vzdává hold francouzské metropoli, a tak všechny písně své třetí desky poskládala výhradně ze songů, jejichž tématem je Paříž. Skladby si půjčila třeba z repertoáru Edith Piaf, Maurice Chevalier, Charlese Treneta nebo Charlese Aznavoura, který navíc na desce hostuje.

Za aktuální singl byla vybrána rozverná píseň "Champs Elysées", kterou původně natočil v sedmdesátých letech legendární americko-francouzský zpěvák a skladatel Joe Dassin. Pro Zaz ji produkoval věhlasný Quincy Jones, který jí vdechl úplně novou tvář. Nenáročné video, které bylo natočeno v jednom z pařížských divadel, sice nenabízí žádný velký vizuální zážitek, ale proč taky, když je song sám o sobě skvostný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY