Nemožné se stalo skutečným, Azealia Banks vydala po dvou letech debut!

07.11.2014 10:13 - Simona Knotková | foto: facebook.com/azealiabanksmusic

Tak se fanoušci americké rapperky Azealiy Banks přece jenom dočkali! Od včerejšího dne (6. listopadu) si můžou pořídit její prvotinu "Broke With Expensive Taste", kterou interpretka vydala bez jakýchkoliv předchozích oznámení. Stalo se tak dva roky (a něco) od původně plánovaného září 2012.

Azealia Banks - Broke With Expensive Taste
© facebook interpreta
Banks se stala velkou hudební senzací v roce 2011, kdy kritiku i posluchače nadchla hitovkou "212". Slovům o nadějném příslibu do budoucna muzikantka však nedostála. Vydání debutu provázelo mnoho kontroverze, včetně neustálého odkládání a rozepří s labelem. Rapperka se také nechvalně proslavila svým nesnášenlivým chováním vůči hudebním kolegům, na jejichž adresu věnovala převážně na svém Twitteru mnohdy opravdu nemístné poznámky.

V červenci třiadvacetiletá hudebnice ukončila své vztahy s Universalem. Čerstvě vydanou desku jí pomohla zafinancovat společnost se sídlem v Hollywoodu Prospect Park. Nejnovější vypuštěnou skladbu z ní a zároveň třetí singl "Chasing Time" si poslechněte pod článkem.

V tracklistu, jehož podoba je poněkud odlišná od dříve proklamovaného, je k poslechu následující šestnáctka songů: Idle Delilah, Gimme A Chance (feat. Toko Yasuda), Desperado, JFK (feat. Theophilus London), 212, Wallace, Heavy Metal And Reflective, BBD, Ice Princess, Yung Rapunxel, Soda, Chasing Time, Luxury, Nude Beach A-Go-Go, Miss Amor, Miss Camaraderie. Album si můžou zájemci zakoupit prozatím v jeho digitální formě prostřednictvím iTunes.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY