David Guetta prozradil o nové desce úplně všechno

30.10.2014 17:43 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před pár týdny David Guetta oznámil vydání nové studiové desky. Nyní, zhruba tři týdny před jejím uvolněním, prozradil o albu veškeré podrobnosti.

Jeho šestá řadovka s názvem "Listen", která bude k mání již 21. listopadu, přinese celkem čtrnáct písní. Jak uvádí sám Guetta, budou po zvukové stránce dost odlišné od těch předchozích. "Mohl jsem natočit podobné skladby, s jakými jsem uspěl v minulosti, ale chtěl jsem zkusit něco nového. Vystoupit z komfortní zóny a zariskovat, posunout se jako producent," dodává sám francouzský DJ.

Mezi hosty v jednotlivých písních najdeme již několik dříve prozrazených jmen (Emeli Sandé, Nicki Minaj nebo Afrojack), ale i mnoho dalších zajímavých umělců jako například Ryana Teddera z OneRepublic, The Script, Johna Legenda, Birdy nebo duo Nico & Vinz. Novinka bude pochopitelně obsahovat i nedávný hit "Lovers On The Sun", na kterém Guetta pracoval s Aviciim, a žhavou singlovku "Dangerous", jež se brzy dočká oficiálního videa.

Kompletní tracklist vypadá takto: Dangerous (feat. Sam Martin), What I Did For Love (feat. Emeli Sandé), No Money No Love (feat. Elliphant & Ms Dynamite), Lovers On The Sun (feat. Sam Martin), Goodbye Friend (feat. The Script), Lift Me Up (feat. Nico & Vinz, Ladysmith Black Mambazo), Listen (feat. John Legend), Bang My Head (feat. Sia), Yesterday (feat. Bebe Rexha), Hey Mama (feat. Nicki Minaj & Afrojack), Sun Goes Down (feat. MAGIC! & Sonny Wilson), S.T.O.P (feat. Ryan Tedder), I'll Keep Loving You (feat. Jaymes Young & Birdy), The Whisperer (feat. Sia).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY