Noel Gallagher se vrací s nijak překvapivou písničkou "In The Heat Of The Moment"

15.10.2014 08:44 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zatímco fanouškové Oasis stále doufají v reunion této legendární formace, Noel Gallagher nepřestává tvrdit, že se ho nikdy nedočkáme. Nyní alespoň konečně zveřejnil detaily ke své druhé řadové desce. Dočkáme se jí 2. března 2015, ponese titul "Chasing Yesterday" a přinese desítku nových skladeb.

Noel Gallagher's High Flying Birds - Chasing Yesterday
© facebook interpreta
Protože jeho spolupracovník Dave Sardy se nemohl účastnit nahrávání, Gallagher se produkce alba ujal poprvé sám. Máme od něj prý čekat částečný ústup od zvuku jeho minulé kapely, který na první eponymní, tři roky staré sólovce přece jen převažoval. Noel také slibuje použití více různých nástrojů než v minulosti a obecně mnohovrstevnatou nahrávku. Druhým singlem se stane písnička "Ballad Of The Mighty I", ve které na kytaru hostuje Johnny Marr.

Před druhý singlem ovšem musel přijít na řadu ten pilotní, za který Gallagher zvolil písničku "In The Heat Of The Moment". A i když to rozhodně není žádný průšvih, přece jen spíš zní jako albová skladba než potenciální velký hit. Obsahuje sice "na na na na ná", které slibuje být chytlavým popěvkem na koncertech, jinak ale, až na po celou dobu trvání skladby zdeformovaný vokál, zní poměrně ordinérně. Což ale u skladatele jeho formátu stále značí velmi povedený kousek.

Nová deska Noela Gallaghera bude obsahovat tyto skladby: Riverman, In The Heat Of The Moment, The Girl With X-Ray Eyes, Lock All The Doors, The Dying Of The Light, The Right Stuff, While The Song Remains The Same, The Mexican, You Know We Can't Go Back, Ballad Of The Mighty I.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY