Kovboj James Blunt zadělal s "When I Find Love Again" na hit

15.10.2014 17:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S hudební kariérou Jamese Blunta už to vypadalo velmi bledě. Naštěstí pro něj však loni vydal desku "Moon Landing", která se na britských ostrovech dočkala platinového ocenění a velmi slušné prodeje zaznamenala například i v Rakousku a Německu.

Není tak divu, že Blunt se pokusí z alba vyždímat naprosté maximum a za pár týdnů vydá jeho reedici. Tu doplní o DVD se záznamem z letošního vystoupení na švýcarském festivalu Paléo, ale na audiočásti nebude chybět ani pět nových písní. Z nich čtyřicetiletý hudebník vybral jako nový singl skladbu "When I Find Love Again".

Rozjuchaná folk-popová píseň je jednoznačně jednou z nejhitovějších, které Blunt kdy natočil, a velmi slušně dopadl i vizuál. Celý je hozený pouze do černobílého provedení, což ještě více umocňuje velmi vkusné záběry na kovbojskou partičku mladých lidí, kterou vede sám interpret. Kdyby v klipu nehrál, mohlo klidně jít o hodně povedenou reklamu na novou módní kolekci. Tím, že na nás občas jukne do kamery a zazpívá, se dostáváme zpět do reálu. Každopádně ale hodně dobrá práce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY