K(r)ávoviny: od progresivního vývoje Verony po sex s jeptiškou (pannou)

28.10.2014 13:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž! Verona se neustále vyvíjí, kdybyste to náhodou nepostřehli! A ta jeptiška z italského Hlasu už má singl a je to coververze Madonnina "Like A Virgin", což někteří vysocí představitelé církve berou jako nejvyšší útok na playlist kněžských variací na Trancefusion (Liturgicfusion). Čtěte níže ve vaší nepravidelné dávce emocí!

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Příští album budou Radiohead fanouškům, kteří si je koupí, rozvážet vrtulníky. Nebo je budou muset hledat pomocí GPS jako kešky. Nebo tak něco. (musicserver)

Naděje českého eurodancetrashe Verona je přesvědčená o tom, že se vyvíjí, ať se nám to líbí, nebo ne. (Deník)

Progresivní hudební dramaturgové tuzemských rozhlasových stanic mají nový objev. Jmenuje se Slza nebo tak nějak. (musicserver)

Před svým prvním comebackem si Klaxons dopřejí časově blíže neupřesněnou pauzu. (musicserver)

Heidi Janků, zpěvačce, by se líbilo zahrát si ve filmu, ale bojí se. My též. (Deník)

-

Australská hitmakerka (mimo jiné "Turn It Into Love") Kylie Minogue rozšířila své cestovatelské zážitky o jízdu po dálnici D1. (Blesk)

Skupina Black Eyed Peas má s designem společného will.i.ama, který nyní navrhuje automobily. (iGlanc)

Orbital to zabalili. :-( (Stereogum)

"You're Beautiful" je otravná píseň, prohlásil James Blunt, aby připomněl svoji existenci. (Deník)

Ta jeptiška, co vyhrála italský Hlas (El/Le/La Voce), zpívá nyní o tom, jak si před Pánem připadá jako panna a jak by chtěla konečně zažít sex a tak. Prostě normálka. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože dneska máme všichni svátek!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY