Novinka "Restart" od Sama Smitha nabízí příjemný mix funky a popu, video mohlo být lepší

03.10.2014 09:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák Sam Smith pokračuje v singlové krasojízdě a svůj debut "In The Lonely Hour" vymačkává ze všech stran. Deska se výborně prodává nejen v Evropě, ale i v Americe: po červencovém vydání si ji za velkou louží pořídilo již více než dvě stě padesát tisíc fanoušků. Zatímco některá rádia ještě ani nestačila nasadit aktuální singl "I'm Not The Only One", Sam již představuje vizuál k jeho nástupci "Restart".

Příjemnou funky píseň na zmiňované nahrávce budete hledat marně, tedy pokud nepatříte mezi ty, kteří sáhli do kapsy trošku hlouběji a album si pořídili v deluxe edici. "Restart" je totiž jedním z jeho čtyřech bonusů, a navíc asi jediným songem, jenž se hudebně od zbytku dost liší.

Důvod je prostý - novinku se Smithem složil a následně produkoval uznávaný novozélandský DJ a producent Zane Lowe, který si získal popularitu především svou pravidelnou rádiovou show na BBC Radio 1.

Od vizuálu ale nic moc nečekejte. Jde vlastně o pohled do zákulisí zpěvákova aktuálního, hektického života, které má samozřejmě své klady i zápory. Video prezentuje především to první.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY