prd*le - musicserver.cz">

Jennifer Lopez sází v "Booty" jen a pouze na prd*le

19.09.2014 15:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kolem aktuální desky Jennifer Lopez bylo v první polovině tohoto roku hodně rušno. Bohužel kolekce s nápaditým názvem "A.K.A." v prodejích zatím zrovna nezáří, což se určitě nelíbí nejen zpěvačce, ale hlavně jejímu vydavatelství. Společně se tak zúčastnění rozhodli vytasit asi nejsilnější zbraň, kterou je song "Booty".

Ten na desce J.Lo už asi podesáté spojuje se štěkajícím Pitbullem, někdo rozumný tedy pochopil, že pro úspěch v rádiích je třeba přijít s něčím lepším. Tím by měla být Iggy Azalea, která rapperovu část nově nazpívala, respektive spíše namluvila. Výsledek zní bohudík o dost lépe a píseň z produkce Cory Rooneyho, na které se údajně podílel i Chris Brown nebo Diplo, má rozhodně dobře našlápnuto směrem k nejvyšším hitparádovým příčkám.

Bohužel ale někoho napadlo udělat i klip. A ten dotyčný si řekl, že když už je ta píseň o prd*li, ať je jich tam co nejvíc. Takže se těšte na zadečky obou hlavních představitelek zleva, zprava, mokré, namazané olejíčkem (ať žije product placement), ale hlavně... vrtící se. Když s tímto nápadem nedávno přišla implantátová královna Nicki Minaj, bylo to ještě k zasmání, u Lopez je to ale pouhý útok na naše nejnižší pudy, který přitom ani ona, ani Iggy nemají zapotřebí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY