K(r)ávoviny: Od (bezvýznamných) prdelek J.Lo a Ig.A po premiérský hit

24.09.2014 08:05 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Předseda Vlády České republiky promluvil někde anglicky, a zastínil tím i nové (téměř úplně nahaté!!!) video Jennifer From The Lo Block Lopezové a Iggy Amethyst Amelia Kelly Azaleaové. A to už je co říct. V kontextu toho blednou prakticky všechny další události, včetně dvoutřetinového dvojctihodného reunionu originální Nirvany třeba.

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Ježišikriste. (musicserver)

Nicki Minaj ("Stupid Hoe" a jiné hity) vyhrála válku s parukářem, FYI. (Pitchfork)

Členové relativně populární skupiny Pink Floyd už to nemohli vydržet a řekli nějaké věci o své nové chystané desce. (musicserver)

Pokud jste si taky smazali toho bastarda od U2 ze svých počítačů, ale z hlavy ho dostat nemůžete, můžete se připojit k protestu našeho kamaráda Conana. (Stereogum)

Počítejte ale s tím, že další odvetné akce budou následovat. (musicserver)

K prvnímu výročí manželství si Avril Lavigne a Chad Kroeger nadělili rozvod. Srdečně blahopřejeme. (musicserver)

Verona, bohužel, přestaví svůj "Meziprostor" na konci září. (musicserver)

-

Vyšla najevo krutá pravda o tom, že hit Robina Thicka "Blurred Lines" napsal ve skutečnosti Pharrell Williams, což ale už věděli všichni, kteří si poslechli Robovo následující dílo "Paula", že. (Time)

Mrtvé Whitney Houstonové vyjde na CD a DVD kompilace živých vystoupení. (musicserver)

Jakýsi James Blunt vydá obsáhlou reedici loňské desky "Moon Landing", kdyby vás to zajímalo. (musicserver)

Originální Nirvana se svým způsobem po letech dala znovu tak nějak dohromady. (Stereogum)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože mít premiéra-muzikanta je vždycky fajn. Zatím nepojmenovanému albovému debutu přednostně držíme nejvyšší místo v naší výroční anketě nejlepších nahrávek roku. Brap! totiž, blik!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY