Slipknot v "The Devil In I" ukázali nové členy i masky

13.09.2014 16:06 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Video ke skladbě "The Devil In I", kterou před nedávnem američtí Slipknot vypustili do éteru, představuje dva čerstvé členy skupiny, nové masky i brutální odstranění těch původních. Režie se ujal Shawn "Clown" Crahan, jenž je součástí kapely, a dílo se mu povedlo znamenitě. Zúčastnění se velmi originálním (a značně krvavým) způsobem zbavují starých masek, aby ukázali ty nové. Dojde i k představení obou nových členů, ale jejich identita stále zůstává utajena. Jména náhradníků za vyhozeného bicmana Joeyho Jordisona a zesnulého basáka Paula Graye tak dosud neznáme, i když se (v případě obsazení bicích) skloňuje jméno Jay Weinberg.

Teď už se ale nechte unést skvělou vizuální podívanou k neméně strhující písni "The Devil In I", která bude samozřejmě součástí očekávané novinky ".5: The Gray Chapter". Album vychází již 20. října a můžeme se těšit na šestnáct skladeb včetně dvou bonusů.

Ještě upozorňujeme, že některé záběry jsou skutečně brutální. Slabší povahy by proto měly zhlédnutí klipu důkladně zvážit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY