Nová deska Colbie Caillat "Gypsy Heart" vyjde již koncem září

12.09.2014 18:58 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Americká písničkářka Colbie Caillat po červnovém vydání áčkového ípíčka "Gypsy Heart" na béčkové pokračování kašle a rovnou vydá celou desku. Řadovka číslo čtyři, nepočítaje vánoční nahrávku "Christmas In The Sand" z roku 2012, vyjde v poslední zářijový týden.

Produkce alba se mimo jiné zhostil Babyface, který má prsty i v pilotním singlu "Try". "Dělali jsme na čtyřech nebo pěti písních. Zbožňuji ho jako producenta a skladatele. Zkrátka mu jen řeknu žánr, na který mám v danou chvíli náladu, a jdeme na věc," pochvalovala si spolupráci Colbie, která zároveň narážela na fakt, že byli společně schopni nahrát jak ryze folkovou píseň, popinu mázlou r'n'b přelivem, tak nádhernou táhlou klavírní baladu.

Zpěvačka, jež se proslavila hitem "Bubbly", napsala pro nový studiový počin přes šedesát skladeb, do finálního tracklistu se jich však prodralo jen těchto třináct: Live It Up, Blaze, If You Love Me Let Me Go, Try, Never Gonna Let You Down, Land Called Far Away, Nice Guys, Floodgates, Just Like That, Break Free, Never Getting Over You, Bigger Love, Him Or You. Singl "Hold On" produkovaný Ryanem Tedderem, jenž měl původně zastávat roli pilotu, se na desce nakonec vůbec neobjeví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY