Avicii ruší desítky vystoupení a představuje nový song

12.09.2014 12:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před pár týdny švédský DJ a producent Avicii prozradil plány do budoucna, okolnosti posledních dní ho ale asi donutí své aktivity přehodnotit.

Již od zrušeného vystoupení na březnovém Ultra Music Festivalu v Miami se spekuluje o tom, že Avicii není zrovna v dobré zdravotní kondici, což potvrzují i nedávné fotografie (viz naše foto). Jedni mluví o častém užívání drog, druzí přinášejí potvrzené informace o zákeřné nemoci, třetí zase zmiňují nadměrné množství alkoholu v kombinaci s přepracovaností.

Ať už je důvod jakýkoliv, mladý DJ se rozhodl zvolnit a poté, co s odřenýma ušima stihl úspěšně ukončit prázdninové rezidentní hraní na Ibize a oslavit pětadvacáté narozeniny, oznámil, že na doporučení lékařů a s ohledem na své zdraví (oficiálně jde o přetrvávající problémy se žlučníkem) ruší všechny koncerty v následujících několika týdnech. Bohužel tedy nevystoupí ani na prestižním americkém festivalu TomorrowWorld, který se koncem září uskuteční v Atlantě, a ruší tedy i plánované velké podzimní turné po Asii.

Jeho rekonvalescence by ale neměla mít vliv na frekvenci vydávání nových nahrávek. I když Avicii nebude absolvovat ani žádné promo aktivity, nové singly údajně budou. Na podzim je v plánu uvedení songu "No Pleasing A Woman", v němž se vokálů ujal Billie Joe Armstrong, a za pár dní se v rádiích dočkáme novinky "The Days", která bude doprovázet i novou reklamní kampaň jedné módní značky, jejíž tváří je právě švédský producent. Ukázku písně si můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY