Nickelback prozradili první informace o nové studiovce a dalších plánech

09.09.2014 12:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před pár týdny se Nickelback probudili ze zaslouženého hudebního odpočinku a fanouškům nabídli novou skladbu "Edge Of A Revolution". Nyní konečně prozradili i první informace o nové desce a plánech do budoucna.

Kanadská kapela, která po světě doposud prodala přes padesát miliónů alb, vydá osmou studiovku poslední říjnový den. Dostala název "No Fixed Address" a bude obsahovat celkem jedenáct položek. Kromě výše zmiňované písně, která byla určena spíše pro rocková rádia, bude naše uši do vydání desky masírovat i mainstreamový singl "What Are You Waiting For?", který se z evropských rádií rozezní ještě tento týden. V těch amerických byl představen již 5. září.

K vydání alba bude logicky následovat několikaměsíční promo spojené s několika vystoupeními, na plnohodnotné turné si ale budeme muset počkat až do jara příštího roku. Bližší informace o něm by Nickelback měli prozradit ještě tento měsíc.

Kapela již k desce "No Fixed Address" představila i tracklist, vypadat bude takto: Million Miles An Hour, Edge Of A Revolution, What Are You Waiting For?, She Keeps Me Up, Make Me Believe Again, Miss You, Get 'Em Up, The Hammer's Coming Down, Satellite, Sister Sin, She's Got Me Runnin' 'Round.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY