Tokio Hotel mají hotovo, nová deska vyjde začátkem října

05.09.2014 16:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Němečtí poprockeři Tokio Hotel se po pětileté pauze vrací zpět. Již zhruba za měsíc vydají nové studiové album, které pojmenovali "Kings Of Suburbia".

"Pojmenování nahrávky představuje pocit, který znamená vše a nic zároveň. Je to něco jako soundtrack okamžiku, kdy se člověk nachází na vrcholu svého vesmíru, nedbaje na to, jak malý nebo velký je," vysvětluje název frontman Bill Kaulitz, který v letošní první školní den oslavil své pětadvacáté narozeniny.

Novinka, jež bude ke koupi od 3. října, v základní verzi obsáhne jedenáct písní, její deluxe podoba jich nabídne celkem patnáct. O nové songy se postarali dva nejvýraznější členové kapely - dvojčata Bill a Tom Kaulitzovi, která se přestěhovala dokonce až do Los Angeles, aby měla na psaní klid a užila si opět alespoň chvíli anonymity. Pilotní singl pánové slíbili představit již 12. září a ve stejný se k první ochutnávce plánuje i premiéra videa.

Dodejme, že Tokio Hotel se stali ve svém žánru nejúspěšnější německou kapelou posledních dvaceti let již díky výtečným prodejům svého debutu "Schrei" z roku 2005. Celkem formace doposud po světě prodala přes sedm miliónů alb, singlů a DVD, za což obdržela více než sto šedesát zlatých a platinových desek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY