shop.musicserver.cz
Nové desky 9/2017

Nové desky 9/2017

Vydáno: 06.03.2017 09:09 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novinkám tohoto týdne jednoznačně vládne dlouho očekávaný Ed Sheeran, Alison Krauss, jejíž album ovšem čekají spíše na druhé straně Atlantiku, a také Anna K. K nim se pak přidají němečtí Tokio Hotel, Nor Thomas Dybdahl, čeští Clarinet Factory a Mňága a Žďorp, rockoví Danko Jones či křesťansky založená Hollyn.

Pokud se v pondělí 6. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Ed Sheeran - ÷ (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop folk

Ed Sheeran - Divide
Jak to tak vypadá, najel anglický zpěvák a muzikant Ed Sheeran na tříletý cyklus vydávání alb a pokračuje v jejich pojmenovávání matematickými symboly. Jeho třetí počin tak dostal název "÷", který je v některých médiích a eshopech doplněný vysvětlujícím "Divide". Sheeran pro toto CD připravil dvanáct písniček v případě standardní verze a šestnáct v případě deluxe edice. Většinu z nich napsal on sám společně Johnnym McDaidem, který se podílel i na předchůdci. Mezi dalšími autory najdeme i velmi známá jména jako třeba Ryan Tedder, Jessie Ware, nebo Ammar Malik. Svoji troškou do mlýna často přispěli i producenti Benny Blanco, Steve Mac, Will Hicks, Labrinth, Mike Elizondo a KillBeatz. Jak dopadlo jedno z nejočekávanějších alb tohoto jara, můžete zjišťovat již nyní na Sheeranově profilu YouTube.com, kde je celé album k náslechu. Pokud se vám zalíbí a jste milovníci černých desek, vychází pro vás i verze na vinylu.


Alison Krauss - Windy City (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: bluegrass / country

Alison Krauss - Windy City
Americká houslistka, zpěvačka a majitelka sedmadvaceti cen Grammy Alison Krauss se po dlouhých osmnácti letech od alba "Forget About It" opět prezentuje sólově, bez své skupiny Union Station, respektive bez dalších muzikantů. Desku, která opět nese pouze její jméno, pojmenovala "Windy City" a zařadila na ni celkem deset převzatých písniček, které vybrala od takových interpretů, jako jsou Brenda Lee, The Osborne Brothers, Willie Nelson, Bill Monroe, Roger Miller, Glen Campbell, nebo Eddy Arnold. Na nahrávání se podílel producent alba Buddy Cannon, jehož služeb v minulosti využili George Strait, Reba McEntire, či Merle Haggard. Alison Krauss na svůj YouTube.com profil umístila první tři singly a také trailer k albu. Pokud vás zaujmou, můžete hledat verzi na vinylu, nebo deluxe edici s čtveřicí živých bonusů.


Tokio Hotel - Dream Machine (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock

Tokio Hotel - Dream Machine
Ačkoli se Tokio Hotel po svém přesídlení do Spojených států mírně ztratili z očí evropských fanynek, neznamená to, že by přestali dělat muziku. Po zhruba dvou a půl letech od nahrávky "Kings Of Suburbia" vydávají svoji pátou desku s názvem "Dream Machine". Na ní umístili celkem deset skladeb, které ale pokračují v trendu nastoleném na předchůdci. Novinka ovšem nepokračuje v tanečním trendu, ale styl kapely se posunul spíše k electropopu. Frontman Billa Kaulitz si ale jeho koncept nemůže vynachválit: "Toto album je naše nahrávka snů. Je přesně taková, jakou jsme chtěli natočit během celé naší kariéry, a teď konečně můžeme." Zda budete jeho nadšení sdílet i vy, zjistíte poslechem prvních třech ukázek na YouTube.com profilu formace. Pokud se vám zalíbí, budete mít možnost slyšet nové skladby i naživo 3. dubna v pražském SaSaZu.


Anna K. - Světlo (Brainzone)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Anna K. - Světlo
"Kamarádi mojí milí. :-) Jak už tušíte, tak připravuji po dlouhých pěti letech nové album a dnes mám pro vás skvělé zprávy! Album vyjde definitivně v únoru. Bude se jmenovat 'Světlo', protože teď mám období konečně plné světla, a tak vám chci z něj kousek předat. Jsem nedočkavá, co na nové písně budete říkat. :-)" uvedla nové album "Světlo" na konci loňského roku zpěvačka Anna K. Dlouho netrvalo a deska je skutečně tady a doprovází ho i jarní turné, které vypukne 10. března v Jičíně. Ochutnávku v podobě klipu ke skladbě "Vždycky se budeme znát" najdete na YouTube.com.


Clarinet Factory - Meadows (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: crossover

Clarinet Factory - Meadows
Český kvartet Clarinet Factory zaujal svým mícháním klasické hudby, elektroniky a folklóru nejen posluchače v Česku, ale i v zahraničí, například na festivalu WOMEX. Na novou hudbu čtveřice ovšem její fanoušci čekají už dlouhých pět let od doby, co vydali "Echoes Of Colors". Jeho následovník je konečně tu a dostal název "Meadows". Najdete na něm celkem deset skladeb a na třech z nichž uslyšíte i dětský pěvecký sbor Grunik. Nahrávku si pánové produkovali sami, ale její tvar a vyznění jsou ovlivněny také spoluprací s Joe Achesonem z Hidden Orchestra a Janem P. Muchowem. Ukázky všech skladeb je možné slyšet na Supraphonline.cz.


Temples - Volcano (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Temples - Volcano
"Volcano", tak se jmenuje druhá studiovka britské psychedelické rockové formace Temples. Nahrávání probíhalo v jejich domácím studiu a produkci si muzikanti zajistili sami. Sami muzikanti o novince řekli, že na ní "implementovali věci, o kterých zprvu (na desce 'Sun Structures') ani sami nevěděli". Jako singl vybralo osazenstvo kapely kousek "Cretainty" (k poslechu na YouTube.com), po kterém brzy následovala skladba "Strange Or be Forgotten". Nahrávka čítá včetně dvou uvedených skladeb celkem dvanáct písní.


Daniel Hope - Four Seasons (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Daniel Hope - Four Seasons
Houslista Daniel Hope, který má kořeny v Německu, Jižní Africe a Británii, po loňské poctě Yehudi Mehuninovi, nezahálí a vydává album "Four Seasons". Jeho název by mohl svádět k domněnce, že půjde o známé Vivaldiho houslové koncerty, ovšem to je pravda pouze zčásti. Na albu totiž nenajdete pouze "Čtvero roční období", ale také další skladby, které mají s tímto tématem nějaké pouto. Na svědomí je mají například Petr Iljič Čajkovskij, Chilly Gonzales, Robert Schumann, Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms, nebo Kurt Weill. Kompletní seznam všech, které si Daniel Hope vybral, naleznete včetně ukázek na jeho webu.


Tip týdne

Hollyn - One-Way Conversations (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: křesťanská EDM / současná křesťanská hudba / pop

Hollyn - One-Way Conversations
Dalším důkazem toho, že křesťanská hudba ve Spojených státech už proniká prakticky do všech žánrů, je dvacetiletá zpěvačka a skladatelka Holly Marie Miller, která si říká jednoduše Hollyn. Poprvé na sebe upozornila v roce 2013, kdy se zúčastnila dvanácté série American Idol. Tam se jí sice příliš nedařilo, ale stačilo k navázání spolupráce s rapperem TobyMacem a k vydání eponymního EP, jež nakouklo do první desítky křesťanských alb. Letos došlo konečně i na debutové LP "One-Way Conversations". Na něm v jedenácti písničkách dokazuje, jakým způsobem lze míchat hip hop, pop, elektronickou taneční hudbu, nebo rock společně s křesťanskými tématy. Vy se s ní můžete seznámit na jejím YouTube.com profilu.


Khalid - American Teen (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / alternativní r'n'b

Khalid - American Teen
Americký zpěvák Khalid Robinson, který si říká jednoduše Khalid, se do širšího povědomí dostal už prvním singlem "Location", který řada médií včetně Billboardu, Buzzfeed a časopisu Rolling Stone zařadila na seznam toho, co musíte slyšet. Nyní je tu jeho debutové album "American Teen", kam vměstnal celkem patnáct písniček. S jejich výrobou mu vypomohla řada méně známých producentů, kteří byli většinou také spoluautory. Najdeme mezi nimi ale i jména jako The Arcade (Katy B, Taio Cruz, Iggy Azalea), Illmind (50 Cent, Skyzoo, Ludacris) a Joel Little (Lorde, Broods, Sam Smith, Ellie Goulding). Zda se vám zalíbí Khalidovo alternativní r'n'b podobně jako hudebním kritikům, můžete zkoumat na zpěvákově VEVU.


Mňága a Žďorp - Třínohý pes (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Mňága a Žďorp - Třínohý pes
S Marcelem Gabrielem, novým kolegou za bicími a novou energií se oblíbená tuzemská formace Mňága a Žďorp pustila do příprav nového materiálu. Výsledkem práce je novinka "Třínohy pes", která přináší i spoustu úspěšných spoluprací. Podobně, jako tomu bylo u předchozího alba "Made in China" sbírala kapela i nyní finance u fanoušků. Místo cesty do studia v Pekingu ovšem Mňága v případě aktuální novinky zainvestovala do tuzemského Sona a uznávaného producenta Milana Cimfeho. "Bylo to pro mě nejlepší nahrávání v životě. Za celou dobu jsem neviděl jedinej otrávenej obličej. Všechno šlo až nepochopitelně dobře," vzpomíná Petr Fiala. "S Milanem jsme se sčuchli raz dva. Je velice bystrej, rychlej, citlivej a vmžiku pochopí, co se po něm chce. Několik míst na desce vylepšil opravdu parádně a v hodně písničkách nazpíval vokály." Z hostů jmenujme například zpěvačku Nikolu Muchu, Romana Holého, Terezu Černochovou a Matěje Rupperta z Monkey Business. Mňága si vypůjčila i dva členy kapely Buty – klávesistu Milana Nytru a Petra Vavříka. Ukázky z nové desky k poslechu najdete na stránkách idnes.cz.


Emel - Ensen (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music / indie pop

Emel - Ensen
Už je to pět let, co tuniská zpěvačka Emel Mathlouthi vydala svůj kritikou ceněný debut "Kelmti Horra" založený na protestu proti někdejším režimům v Tunisku a Egyptě. Od té doby přispěla ještě na kompilaci "The Rough Guide To Arabic Revolution" a nyní konečně přichází s následovníkem, kterého pojmenovala "Ensen". Nabídne na něm celkem jedenáct písniček, které nahrávala v sedmi zemích světa, včetně Islandu, Švédska, Francie a Spojených států. Producentem alba byl někdejší spolupracovník Björk Valgeir Sigurðsson a také francouzsko-tuniský muzikant Amin Methani. První ochutnávku z desky, kterou vydává pod zkráceným jménem Emel, je písnička "Lost".


Crystal Fairy - Crystal Fairy (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Crystal Fairy - Crystal Fairy
Na metalové scéně se už chvilku neobjevilo album, které by posluchače dostávalo s každým poslechem víc a víc. Nicméně, to tu ještě nebyla novinka Crystal Fairy. Formace vyrostla na základech kapel Melvins, At The Drive-In a Le Butcherettes. Muzikanti dali dohromady jedenáct písní, které tvoří jejich eponymní novinku. Na stránce Pitchfork.com najdete jednu z nich i k poslechu. Nese titul "Chiseler".


Danko Jones - Wild Cat (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Danko Jones - Wild Cat
Kanaďan Danko Jones má za sebou se svou skupinou velký úspěch, který následoval po vydání posledního alba "Fire Music". Je proto jasné, že s novinkou "Wild Cat" mají fanoušci nemalá očekávání. Nahrávku opět produkoval uznávaný producent Eric Ratz. Vydání novinky koresponduje s koncertním turné, v rámci kterého formace brázdí evropská města. Ukázku najdete na odkaz ven.


Eelst - Yes We Can't (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music

Eelst - Yes We Can't
Máte chuť na něco ztřeštěného? Pak sáhněte tento týden po desce Eelst. Rock, pop, salsa, jazz, metal...není žánru, kterého by se tato formace bála a který by nechtěla přimíchat do svého ztřeštěného koktejlu. A asi vás nepřekvapí, že s ním Eelst (zkratka Elio E Le Storie Tese) slaví velké úspěchy i na koncertních pódiích. Před pár lety se formace stala jedním z mála interpretů, kteří nahrávali každé ze svých vystoupení a vydávali je jako plnohodnotné živáky, ne jen jako bootlegy. Ochutávku z novinky v podobě teaseru najdete na YouTube.com.


Thomas Dybdahl - The Great Plains (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / indie folk

Thomas Dybdahl - The Great Plains
Je to něco málo přes rok, co si čeští příznivci měli možnost vychutnat koncert norského písničkáře Thomase Dybdahla a nyní, konečně po poměrně dlouhých čtyřech letech se dočkají i jeho nových písniček. Těch najdete na albu "The Great Plains" deset a opět se pohybují na rozhraní popu, folku a indie. Seznámit se s trojicí z nich, můžete na jeho YouTube.com profilu, nebo také naživo. Zpěvák se totiž na začátku května vrátí do Česka, když zahraje v klubu Café v lese.


Různí - Gold (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: různé

Různí - Gold (soundtrack)
Do českých kin před časem vstoupil americký snímek "Zlato" s Matthewem McConaugheym v hlavní roli, který byl natočen podle skutečného příběhu těžebního skandálu Bre-X Mineral Corporation na počátku devadesátých let. Soundtrack k němu s anglickým názvem "Gold" je písničkový a tvůrci na něj zařadili písničky skladby New Order, Iggy Popa, The Isley Brothers, Pixies, Joy Division a dalších. Kompletní jejich seznam včetně ukázek nabízí Supraphonline.cz.


Grandaddy - Last Place (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Grandaddy - Last Place
Po jedenácti letech se formace Grandaddy hlásí opět o slovo. Jejich poslední deska "Just Like The Fambly Cat" vyšla v roce 2006 a novinka, která míří nyní na pulty obchodů, nese název "Last Place". Z rádií už možná znáte singly "Evermore", "Way We Won't", "A Lost Machine", a "Clear Your History". Během nahrávání a příprav vzniklo tolik nového materiálu, že se určitě nemusíte bát další desetileté prodlevy mezi studiovými nahrávkami. Teď si ale poslechněte ukázky z nové desky na stránkách npr.org a svůj názor nám napište do komentářů.


Mike Tramp - Maybe Tomorrow (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

Mike Tramp - Maybe Tomorrow
Bývalý zpěvák White Lion Mike Tramp vydává své desáté studiové album. Deska nese název "Maybe Tomorrow" a podle jejího autora jde o velice osobní nahrávku. Nahrávání probíhalo ve studiích Medley Studios v dánském Copenhagenu za dohledu Mikeova parťáka Sorena Andersena. "Když se mě lidi zeptají, o čem nová deska je, vždy znejistím. Pro mě je o tom, kým jsem a je to také o tom, jací lidé mou tvorbu poslouchají," dodal ještě Mike Tramp.


Dále vychází:

Above & Beyond - Anjunabeats Volume 13 (Bertus)
Antropomorphia - Sermon Ov Wrath (Mystic Production)
Asphalt Horsemen - Brotherhood (Bertus)
Blindstone - Seventh Cycle Of Eternity (Bertus)
Boston - Once More Than A Feeling (bootleg) (Bertus)
Burnt Out Wreck - Swallow (Bertus)
Danko Jones - Wild Cat (FAN BOX) (Mystic Production)
Depeche Mode - Where's The Revolution (singl) (Sony Music)
Entrance - Book Of Changes (Mystic Production)
Freerock Saints - Blue Pearl Union (Bertus)
Grateful Dead - Frost Amphitheatre (bootleg) (Bertus)
Günther Groissböck - Zimní cesta (Universal)
Helion Prime - Helion Prime (Mystic Production)
Horn - Turm Am Hang (Mystic Production)
Chocolate Genius Inc. - Truth vs. Beauty (Bertus)
Jazz Fragment Praha - Na vlnách Českého rozhlasu (?eský rozhlas)
Jim Jidhed - Push On Through (Bertus)
Jody Grind - One Step On (Bertus)
Jon Secada - To Beny More With Love (Warner Music)
Josephine Davies - Satori (Bertus)
Leonard Bernstein - Leonard Bernstein - The Composer (Sony Music)
Majesty - Rebels (Mystic Production)
My Sleeping Karma - Mela Ananda (Live) (Mystic Production)
Poison Garden - A Victorian Carol (Mystic Production)
Rihanna - Love On The Brain (singl) (Bertus)
Různí - John Wick: Chapter 2 (soundtrack) (Universal)
Různí - Taneční liga 187 (Universal)
Sinister - Syncretism (Mystic Production)
Skogen - Eld (Mystic Production)
Staatspunkrott - Choral Vom Ende (Sony Music)
Super Vintage - Welcome To The Mojo Land (Bertus)
Svart Crown - Abreaction (Sony Music)
Sweet Mary Jane - Winter In Paradise (Bertus)
Thunderwar - Black Storm (Mystic Production)
Thunderwar - Black Storm (Deluxe Edition) (Mystic Production)
Vitja - Digital Love (Sony Music)
Wolfheart - Tyhjyys (Universal)
X Japan - We Are X Soundtrack (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Alison Krauss - Windy City (Universal)
Antropomorphia - Sermon Ov Wrath (Mystic Production)
Blonde On Blonde - Reflections On A Life (Expanded Edition) (Bertus)
Born Of Osiris - The Eternal Reign (Warner Music)
Crystal Fairy - Crystal Fairy (Mystic Production)
Danko Jones - Wild Cat (Mystic Production)
Depeche Mode - Where'S The Revolution (Sony Music)
Ed Sheeran - ÷ (Divide) (Warner Music)
Emel - Ensen (Mystic Production)
Entrance - Book Of Changes (Mystic Production)
George Michael - Listen Without Prejudice 25 (Remastered) (Sony Music)
Grandaddy - Last Place (Sony Music)
Gustavo Dudamel & Wiener Philharmoniker - Neujahrskonzert 2017 (Sony Music)
Helion Prime - Helion Prime (Mystic Production)
Chocolate Genius Inc. - Truth vs. Beauty (Bertus)
Majesty - Rebels (Mystic Production)
Mike Tramp - Maybe Tomorrow (Mystic Production)
Mňága a Žďorp - Třínohý pes (Warner Music)
Muffs - Happy Birthday To Me (Warner Music)
Nick Grant - Return Of The Cool (Sony Music)
Omen - Battle Cry (Mystic Production)
Omen - The Curse (Mystic Production)
Omen - Warning Of Danger (Mystic Production)
Reactor - Tribunal Above (Bertus)
Staatspunkrott - Choral Vom Ende (Sony Music)
Status Quo - The Party Ain't Over Yet (Deluxe Edition) (Bertus)
Svart Crown - Abreaction (Sony Music)
Temples - Volcano (Mystic Production)
Thomas Dybdahl - Great Plains (Bertus)
Tokio Hotel - Dream Machine (Sony Music)
Vitja - Digital Love (Sony Music)
Wolfheart - Tyhjyys (Universal)
Yardbirds - Live At The BBC (Bertus)

Reedice:
Blonde On Blonde - Reflections On A Life (Expanded Edition) (Bertus)
Born Of Osiris - The Eternal Reign (Warner Music)
Dave Pike - Three Classic Albums (Bertus)
Deodato - Night Cruiser / Happy Hour (Bertus)
Detente - Decline (Bertus)
Detente - Recognize No Authority (Bertus)
Dorothy Ashby - Four Classic Albums (Bertus)
Gary Stewart - Gary / Cactus And A Rose (Bertus)
George Michael - Listen Without Prejudice / Mtv Unplugged (Sony Music)
George Michael - Listen Without Prejudice / Mtv Unplugged (DVD) (Sony Music)
Graham Central Station - Now Do U Wanta Dance / My Radio Sure Sounds Good to Me / Star Walk (Bertus)
Jody Grind - Far Canal (Bertus)
Julie Andrews - Six Classic Albums (Bertus)
Mike McGear - Woman (Bertus)
Muffs - Happy Birthday To Me (Warner Music)
Omen - Battle Cry (Mystic Production)
Omen - The Curse (Mystic Production)
Omen - Warning Of Danger (Mystic Production)
Reactor - Tribunal Above (Bertus)
Status Quo - The Party Ain't Over Yet (Deluxe Edition) (Bertus)
Tammy Wynette - Sometimes When We Touch / Higher Ground (Bertus)
Tony Ashton & Jon Lord - First Of The Big Bands (Bertus)
Yardbirds - Live At The BBC (Bertus)

NÁZORY
  • Ta Susan Boyle u metalových Crystal Fairy je hodn... (Tomáš Blue, 06.03.2017 11:52) Reagovat

    Ta Susan Boyle u metalových Crystal Fairy je hodně vtipná. Rádi vám tam šotek :-)

  • Žánr Temples metal?! Pochybuju.... (Anonym, 06.03.2017 23:37) Reagovat

    Žánr Temples metal?! Pochybuju.

  • xxx (X, 07.03.2017 12:03) Reagovat

    to je hezké, že konečně dávate vědět, že Susan Boyle na konci minulého roku vydala nové album, a to "skrytým způsobem" přes Crystal Fairy!!! :-D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Clarinet Factory píší s novou deskou další kapitolu své sonické cesty (14.02.2024 14:15)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Publicistika: Dvacet nejlepších domácích desek roku 2023 podle musicserveru (5-1) (01.02.2024 19:00)
- Nejvíce šancí na Anděly mají Viktor Sheen, Calin, Anna K., J.A.R. nebo Jelen (01.02.2024 10:21)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Queen Karel Gott AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Rush Dua Lipa Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu