to svoje - musicserver.cz">

Bryan Adams si v "She Knows Me" jede pořád to svoje

30.08.2014 08:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fanoušci Bryana Adamse by si měli v kalendáři tučně zaškrtnout datum 26. září. Po více než šesti letech totiž vydá tento kanadský dřevorubec studiové album. V pořadí jedenáctá řadovka dostala název "Tracks Of My Years", přinese jedenáct písní a bude z drtivé většiny obsahovat coververze klasických songů z padesátých, šedesátých a sedmdesátých let.

Kromě předělávek písní od The Beatles ("Any Time At All"), Raye Charlese ("I Can't Stop Loving You") nebo Boba Dylana ("Lay Lady Lay") bude album zahrnovat i jednu novinku, kterou Bryan napsal se svým dlouholetým spolupracovníkem Jimem Vallancem. Song s názvem "She Knows Me" byl navíc vybrán za pilotní singl a Adams jej před uvedením do rádií nabízí k poslechu prozatím exkluzivně na svém Facebooku.

A co novinka přináší? Vlastně nic nového. Bryan Adams za posledních několik dekád nevybočil ze svého standardu: buď natočí nádhernou baladu, která se již po prvním poslechu fanouškům dostane pod kůži, nebo příjemnou rockovou píseň. "She Knows Me" je ten druhý případ a úlohu pozvánky na desku "Tracks Of My Years" rozhodně splňuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY