Druhá skladba a zároveň první oficiální singl z očekávané nové desky Slipknot je na světě

27.08.2014 13:49 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Očekávaná deska maskovaných Slipknot nabývá stále jasnějších obrysů. Pánové nedávno vypustili první skladbu, ke které posléze uveřejnili videoklip. Nyní je na řadě další skladba nazváná "The Devil In I", která je také prvním oficiálním singlem desky ".5: The Gray Chapter". Ta už má i své datum vydání, ustanovené na 21. října letošního roku.

Po písni "The Negative One" se silnými elektronickými prvky a poměrně temným zvukem je aktuální singl melodičtější a hitovější (dá-li se to tak nazvat). Mnohem více tu převládá rockovější stránka formace, kterou se prezentovala na posledních dvou deskách. Zatím se dá konstatovat, že obě zveřejněné písně představují to nejlepší, co dosud Slipknot vytvořili, a fanouškům dávají naději na prvotřídní hudební zážitek.

Pro informaci ještě připojujeme zveřejněný tracklist avizované novinky: XIX, Sarcastrophe, Aov, The Devil In I, Killpop, Skept, Goodbye, Nomadic, The One That Kills The Least, Custer, Be Prepared For Hell, The Negative One, If Rain Is What You Want, Override (bonus), The Burden (bonus)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY