Jessie J o třetí desce prozradila už úplně všechno

24.08.2014 17:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jen před pár dny jsme vás informovali o tom, že Jessie J vydá jen rok a něco po druhém albu "Alive" dlouhohrající trojku, a nyní britská zpěvačka zveřejnila i všechny další informace o ní. Není se co divit, po komerčním průšvihu druhé desky ji musel povzbudit obrovský úspěch singlu "Bang Bang", s nímž jí vypomohly Ariana Grande a Nicki Minaj, a tak se těší na očekávané vyšší prodeje nové kolekce.

Kromě dvou výše zmíněných dam si Jessie na novinku pozvala hned několik dalších hostů. Překvapí určitě hiphopoví veteráni De La Soul či houslistka Lindsey Stirling, čekat ovšem můžeme i rappera 2 Chainze. Na producentské sesli pak seděli kupříkladu Max Martin, Ricky Reed nebo Diplo.

"Sweet Talker" najdeme v obchodech v polovině října a bude obsahovat tyto skladby: Ain't Been Done, Burning Up (feat. 2 Chainz), Sweet Talker, Bang Bang (feat. Ariana Grande & Nicki Minaj), Fire, Personal, Masterpiece, Seal Me With a Kiss (feat. De La Soul), Said Too Much, Loud (feat. Lindsey Stirling), Keep Us Together, Get Away. Deluxe edice bude o tři další tracky bohatší: Your Loss I'm Found, Strip, You Don't Really Know Me.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY