shop.musicserver.cz
Jessie J vtrhne s novinkou "Sweet Talker" na trh v polovině října

Jessie J vtrhne s novinkou "Sweet Talker" na trh v polovině října

Vydáno: 22.08.2014 09:51 v sekci Novinky - Josef Martínek | foto: facebook interpreta
Třetí řadové album Jessie J vyjde pod názvem "Sweet Talker" v polovině října, tedy pouze rok po loňské nahrávce "Alive". Zpěvačka již zveřejnila také přebal desky, který si můžete prohlédnout níže, a potvrdila, že s pilotním singlem "Bang Bang" vystoupí v neděli 24. srpna na letošních MTV Video Music Awards.

Jessie J - Sweet Talker
© facebook interpreta
"Bylo to nejrychleji hotové album, jaké jsem kdy nahrála," přiznala Jessica Cornish s tím, že na výsledek je přesto hrdá. "Mám pocit, že deska opravdu představuje to, kde teď jako zpěvačka i jako člověk jsem," dodala. O pravdivosti jejích slov se budou fanoušci moci přesvědčit už 13. října, kdy novinka vychází.

První vlaštovka "Bang Bang" vrátila Britku zpět do popředí světových hitparád, v USA se spolupráce s Arianou Grande a Nicki Minaj vyšvihla zatím nejvýše na šesté místo, dosud se jí jen na tamním trhu prodalo přes půl milionu kopií. Skladba by měla celý letošní večírek MTV otevřít a kromě toho bude také ve stejnou dobu představen videoklip, který vznikl ve spolupráci s nejmenovaným výrobcem sluchátek. Ukázku snímku si můžete přehrát níže.


NÁZORY
  • Dej do toho vše! (JK, 22.08.2014 10:28) Reagovat

    Na tohle album se nehorázně těším. Alive bylo trochu zklamáním (skladby samostatně jsou výborné, ale dohromady tvoří nudný celek), tak doufám, že teď to vyjde. Je to (v dnešní době) hlasově nejlepší zpěvačka a doufám, že nám to na albu i předvede, protože její live vystoupení jsou neuvěřitelná. Má prostě Hlas.

    • Re: Dej do toho vše! (Daniel, 22.08.2014 13:42) Reagovat

      Jessie J. má hodně kvalitní hlas, ovšem ohánět se nejlepší zpěvačkou? Pořád je tu Celine Dion, Beyoncé nebo Lady Gaga... Rozhodně ale patří mezi to nejlepší, jen nemám rád, když fanoušci píšou něco o nejlepším... :)

      • Re: Dej do toho vše! (JK, 22.08.2014 14:15) Reagovat

        No tak v porovnání s LG je rozhodně lepší (a to LG nechci shazovat). A myslel jsem tím v tuto chvíli. Např. Katy Perry, Taylor Swift, Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus - nejsou zrovna živě kvalitní zpěvačky, ale na nahrávkách zní dobře.
        Další skvělé zpěvačky (i živě) jsou např. Carrie Underwood, Kelly Clarkson, The Veronicas, Cher Lloyd a i P!nk



        • Re: Dej do toho vše! (Daniel, 22.08.2014 14:49) Reagovat

          A jsme u toho, mno tak v porovnání s LG je ROZHODNĚ lepší :D Mě je to vážně fuk, ale pokud chceš psát rozhodně, bylo by třeba dobré vědět, že Jessie má rozsah 3 oktávy a LG 4... Navíc LG má hlas říznutý rockovou polohou. Jessie je mezzo soprano, takže se ty dvě srovnávat rozhodně nedají. Záleží co je komu příjemnější. Já jsem si schválně poslech sestřihy nejlepších live vystoupení. Mně ovšem hlasově zaujala více LG. Hlas má mnohem silnější, emotivnější a tak nějak barevnější. Jenže to je tím, že Jessie je prostě mezzo soprano. httpswww.youtube.com/watch?v=2knVgyDQAlA#t=113 Ale je přirozené, že mě bude hlas LG bližší, jsem totiž rocker.

        • Re: Dej do toho vše! (Mike, 23.08.2014 12:53) Reagovat

          LG, jak píšeš, je absolutní top - www.youtube.com/watch?v=MHvux1RN4rM - tohle mluví za vše. I kdybych ji neměl rád, tak bych musel uznat, že stále pracuje se svým hlasem, zdokonaluje se a jde jí především o to, aby ji lidé uznávali jako umělkyni a ne jen jako "nějakou zpěvačku" nebo interpretku. Třeby Katy Perry může mít hity a vydělávat za ně miliony, ale zpívat neumí a od svého prvního alba (myslím One of the boys) se nikam neposunula - ani s hlasem a už vůbec ne ve stylu hudby - pořád to samé a stále víc a víc to nudí. Tak jsem nedávno přemýšlel a říkal jsem si, že Michael, Whitney a Amy raději umřeli, než aby se měli dožít takových pipin jako je Iggy, Ariana atd. a nebo děsných s*aček typu Blurred Lines, Dark Horse a Fancy.

          Jessie J má krásný hlas a její hudba rozhodně není žádný odpad, takže na její nové album se moc těším, doufám, že přinese něco nového. Navíc je sympatická a na nic si nehraje, také se snaží, aby její hudba byla co nejkvalitnější a aby se dala hrát i akusticky. Lidé by si měli umělců, jako je Jessie, Gaga, Beyoncé, Aguilera a dalších podobných vážit - a ne podporovat one hit wonders a různé rádoby rappers štětky a další podobné.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Still Corners - Dream Talk 9/10
Recenze: Still Corners zvou zdařilou deskou "Dream Talk" do zasněné krajiny Nad hudební scénou sice letos svá křídla rozpíná country, ale naštěstí tu jsou i kapely, které trendům nepodléhají. Still Corners sázejí na to, co umí - a tentokrát také na své sny. Na nové desce "Dream Talk" totiž... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 15:30 v sekci Recenze
girl in red - I'm Doing It Again Baby! 9/10
Recenze: girl in red je zpátky! Na desce "I'm Doing It Again Baby!" překypuje sebevědomím girl in red, norská alternativní popařka s červenou čepičkou, se na druhé studiovce "I'm Doing It Again Baby!" znovu hlásí o slovo. A je to jenom dobře. Upřímné, otevřené a autentické umělkyni se totiž se svou nakažlivou a... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- "Útok na lidskou kreativitu musí skončit," píší Billie Eilish, Pearl Jam i Robert Smith a bouří se proti AI (05.04.2024 10:48)
- Rapem ovládanou top desítku českého albového žebříčku osvěžili Ariana Grande a Judas Priest (21.03.2024 19:30)
- Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením (18.03.2024 00:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Ariana Grande je v novince "we can't be friends (wait for your love)" nešťastně zamilovaná (13.03.2024 18:50)
- Ariana Grade představila tracklist desky "Eternal Sunshine". I s překvapivým hostem (29.02.2024 14:33)
- Audio: Remix "yes, and?" od Ariany Grande s Mariah Carey někdo spíchl ultrahorkou jehlou (16.02.2024 17:15)
- Video: Skoro jako Madonna. Nebo Ewa Farna. Ariana Grande si v klipu "yes, and?" vyřizuje účty s hatery (13.01.2024 08:48)
- Nové desky 49/2023 - od Nicki Minaj přes Tate McRae po No Name (13.12.2023 16:00)
- Audio: Nicki Minaj v procítěném singlu "Last Time That I Saw You" balancuje na hraně popu a r'n'b (02.09.2023 14:49)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Queen Adele AC/DC U2 Sia Rush Beyoncé Bono Taylor Swift Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu