Farna, Xindl X a Support Lesbiens obstarají další akustické koncerty G2 Acoustic Stage

24.08.2014 10:10 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Koncertní série G2 Acoustic Stage, která pod hlavičkou hudební televize Óčko představuje přední české a slovenské interprety v akustickém hávu, hlásí na září další tři koncerty. Návštěvníci Retro Music Hall v Praze se mohou těšit na Support Lesbiens (7.9.), Ewu Farnou (8.9.) a Xindla X, který se představí 9. září. Záznam všech koncertů později vyjde na CD a DVD pod záštitou společnosti Universal.

"Velmi se těším! Je to unikátní projekt a nemůžu se dočkat! S kapelou tvrdě zkoušíme a připravujeme zcela jiná aranžmá. Je to pro nás obrovská výzva. Nicméně myslím, že překvapím i ty, kteří zrovna můj styl muziky nemilují. Doufám, že se nám podaří vykouzlit krásnou, příjemnou až rodinnou atmosféru," láká fanoušky Farna, která slibuje také zajímavé hosty a další překvapení.

To písničkář Ondřej Ládek, známý jako Xindl X, už má s akustickým vystupováním bohaté zkušenosti a ke svému dubnovému novému albu přiložil i druhý disk se stejnými písněmi bez napětí. "Na naší poslední desce 'Čecháček Made' jsme se vrátili k akustickému hraní a teď jsme do stejné podoby zaranžovali i naše starší písně. Stejně jako na desce jsme i tady přizvali ke spolupráci hostující dechovou sekci. Kromě toho se také objeví kapela The Tap Tap a zpěvačky Ewa Farna a Mirka Miškechová. I když to bude 'malý akustický koncert', tak v jeden moment bude na pódiu pětadvacet lidí, takže to bude velké," tvrdí interpret aktuálního hitu "V blbým věku".

Projekt G2 Acoustic Stage byl spuštěn loni na jaře a diváci už měli možnost vidět unplugged například Debbi, Michala Hrůzu, Marka Ztraceného, skupiny Vypsaná fiXa, Wohnout nebo slovenské No Name. Vstupenky na tyto koncerty se nedají koupit, ale pouze vyhrát. Zájemci mají šanci na webu Óčka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY