K(r)ávoviny: Překvapení! Česká pop music je bohatší o dva silikony!

24.08.2014 15:40 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Děkujeme stále-nadějné muzikálové hvězdě Míše Noskové za toto obohacení šedé lokální hudby. Dnes by ovšem měly zbystřit i naše čtenářky-zlatokopky, máme pro ně totiž seznam nejbohatších DJů planety. A to se vyplatí.

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

"Nejlepší desku své kariéry", "něco úplně jiného, než na co byli naši fanoušci zvyklí", "zajímavý zvuk" nebo jednoduše novou desku slibují Olympic (musicserver), Mig 21 (musicserver), Chinaski (musicserver), Leonard Cohen (Deník), Annie Lennox (musicserver), Sky Ferreira (musicserver), Ariana Grande (musicserver) a nakonec i Jessie J (musicserver).

Michael Jackson se rozhodl uspořádat premiéru svého nového videa prostřednictvím média zvaného Twitter, teď už je snímek i na jiných internetech. (Popjustice)

Tuzemská Elusive Chanteuse Lucie Bílá chystá pokračování "Černobílého turné", pro vaši informaci. (musicserver)

Naši a vaši kamarádi z Pitchforku sestavili dvě stě (prozatím) nejlepších písniček "dekády" neboli období mezi léty 2010 a 2014 a byla to skvělá zpráva pro muzikantku říkající si Grimes. A špatná pro Elis. (Hypetrak)

Míša Nosková hledá nově štěstí v silikonu. Držíme pěsti, třeba už to konečně vyjde. (iGlanc)

Lady Gaga a Tony Bennett odhalili strašidelný obal svého společného veledíla. (musicserver)

Strašidelný...

-

Vyznačte si do diáře: nová deska U2 vyjde "brzy". (musicserver)

Koukněte na nové spořiče obrazovek od Nebe (musicserver), Exampla (musicserver), Imogen Heapové (musicserver), Ritiggy (musicserver) a Nicki Minajové (musicserver).

Můžete se podívat na trailer speciálu "On The Run Tour" Jay-Beye pro HBO, jestli máte chuť a čas. (Hypetrak)

Magazín Forbes, naděje tištěných médií, práskl na Calvina Harrise, že z DJů si nikdo nevydělává víc. Zlatokopky, do pohotovosti! (musicserver)

Kompletní biografie relativně známého hudebníka, zpěváka, multiinstrumentalisty a skladatele George Harrisona bude k dostání i v našich luzích a hájích pro kompletní hrstku jeho věrných příznivců. (musicserver)

Dalším odvážlivcem, co se pokouší o resuscitaci žánru jménem trance, je sám Paul Van Dyk. (musicserver)

Původní Elusive Chanteuse Mariah Carey má nějaké problémy ve svém ráji (musicserver), a tak radši vyrazí na "Elusive Chanteuse World Tour", OK? (Popjustice)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: jen tak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY