K dispozici je nyní legální poslech "Human After All (Remixes)" Daft Punk, jestli chcete

15.08.2014 15:06 - David Věžník | foto: Warner Music

Je tomu, bratru, už devět let, co vyšlo relativně populární třetí studiové album nestárnoucích robotů Daft Punk "Human After All", a osm let, co vyšla jeho limitovaná remixová edice. Pokud jste o ní neslyšeli, nemusíte propadat studu, kolekce se dala totiž koupit exkluzivně pouze v Japonsku, což byla v roce 2006 velmi dobrá zpráva pro všechny naše čtenáře v Japonsku.

Počátkem letošního roku se deska "Human After All (Remixes)" na pulty obchodů dostala v reedici znovu, ovšem opět pouze v Japonsku, což je už druhá dobrá zpráva od Daft Punk pro všechny naše čtenáře v Japonsku během osmi let, což je fajn.

Malému a velkému robotovi se ale nakonec zželelo fanoušků i z jiných končin světa, souhlasili tedy nakonec milostivě s vydáním i digitální verze všech patnácti remixů. Jestli vás zajímá, jak se s legendárními písničkami jako "On/Off" nebo "Steam Machine" poprali takoví bardi jako Basement Jaxx, Peaches, Soulwax, Digitalism nebo Justice, klikněte níže na symbol trojúhelníčku, čímž spustíte přehrávání. V případě, že si raději chcete osahat originální empétrojky, zamiřte na iTunes.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY