ATMO Music pokřtí svůj úspěšný debut v Liberci

13.08.2014 18:56 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po květnovém pražském křtu přichystali liberečtí ATMO Music slavnostní akt i pro fanoušky ve svém rodném městě. Album "Andělé x Démoni", které vyšlo začátkem letošního dubna a v českém prodejním žebříčku to dotáhlo až na třetí příčku, bude pokřtěno v sobotu 16. srpna v prostorách libereckého Golf baru.

Pro návštěvníky bude připraven bohatý doprovodný program, který začne již v devět hodin ráno. Jeho součástí bude například turnaj ve street fotbalu nebo různá taneční vystoupení. Večerní koncert dvojice Beef a ODD pak bude doplněn o několik hostů, kteří se na vzniku nahrávky podíleli - vystoupí vokalisté Jakub Děkan, Sebastian a Chris nebo zpěvačka Anita Chekan.

ATMO Music se výrazně prosadili loňským hitem "Andělé", který patřil v domácím éteru k nejhranějším českým songům konce minulého a začátku letošního roku. Jeho videoklip už na YouTube nasbíral přes 2,3 milionu zhlédnutí. Že se pánové nestanou interprety jen jediného hitu, naznačili hned s následujícím kouskem "Polety", jenž byl představen letos na jaře a taktéž sklízí úspěchy. Sledovanost jeden a půl milionu diváků na YouTube i postavení mezi desítkou nejhranějších domácích písní v našich rádiích jsou toho jasným důkazem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY