Alicia Keys je podruhé těhotná

01.08.2014 10:21 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Alicia Keys se světu pochlubila, že společně s manželem, producentem a rapperem Swizzem Beatzem, očekávají nový přírůstek do rodiny. Zpěvačka zprávu oznámila v rámci čtyřletého výročí svatby, které připadlo na poslední červencový den.

"Všechno nejlepší k výročí mé životní lásce!!! A aby to bylo ještě sladší, byli jsme požehnáni dalším andělem na cestě!!! Děláš mě šťastnější, než jsem kdy byla! Přeji nám spoustu dalších let v naší nejlepší části života," napsala americká zpěvačka, skladatelka a klavíristka na Facebook. K přání přiložila i společnou fotografii s manželem, na níž je vidět zakulacující se bříško.

Oba muzikanti se vzali 31. července 2010, na podzim téhož roku přivedli na svět syna Egypta. Předtím, než počali své druhé dítě, stihla třiatřicetiletá diva vydat studiové album "Girl On Fire" z roku 2012, za nějž počátkem letošního roku obdržela cenu Grammy. Před nedávnem Keys avizovala další řadovku, kterou by ráda vydala v roce 2015. Uvidíme, zda na tomto plánu následující mateřské povinnosti něco změní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY