Ženská polovina dua MC Erik a Barbara se vrací v duetu s Miro Jarošem "Nepozerám"

01.08.2014 09:10 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ti, kteří si pamatují legendární slovenské duo devadesátých let MC Erik a Barbara, mohou zpozornět. Jeho krásnější část Barbara Haščáková o sobě dlouho nedala nic vědět, na přelomu století se odstěhovala na Floridu a vydala tři sólová alba určená pro americký trh. Jenže nyní slovenský zpěvák a producent Miro Jaroš k písni "Nepozerám" potřeboval někoho, kdo by mu nazpíval ženské vokály, a oslovil proto svoji krajanku. "Písnička se jí líbila, navrhla mi, abychom ji udělali jako duet. Z toho jsem se zaradoval a šli jsme do toho," řekl Jaroš, který je autorem písně.

Miro Jaroš a Barbara - Nepozerám
© facebook interpreta
I když své party natáčeli každý zvlášť na vzdálenost tisíců kilometrů, čtyřiatřicetiletá Haščáková přece jenom na Slovensko přicestovala, aby se účastnila natáčení videoklipu. Ten dvojice natočila v luxusním prezidentském apartmá na pobřeží Dunaje. "Spolupráce byla velmi profesionální, Barbara má kolem sebe určitou auru, hvězdnost, která se nedá naučit, o kterou nemůžete přijít. Vzbuzuje v lidech emoce, přirozený zájem, který je někdy až nepříjemný, ale svým způsobem fascinující. Tak jako její život a kariéra," vyznal se Jaroš, jenž si prý natáčením splnil svůj dětský sen.

Příběh písně i videoklipu vypráví o muži, který chodí sledovat ženu svých snů. Ta o tom ví a určitého erotického dusna a napětí si oba mezi sebou užívají. Písnička je takovým lehkým popovým vánkem s moderním tanečním spodkem. Haščákové hlas sice ve slokách zní malinko sytěji a zastřeněji, než jsme bývali zvyklí, v refrénu už se ale rozezní do výšek, ve kterých ji díky hitům "Sen" či "Keď príde láska" důvěrně známe. Jedná se o určité dejá vu, které Jaroš svým projevem nikterak neruší. Hlasy k sobě velmi příjemně ladí a celkový výsledek je tak povedený i v kontextu s obrazovým ztvárněním. Haščákové výzor totiž stojí i po letech za to.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY