Vratko Rohoň z kapely Inekafe je pro ženy "Nevhodný typ"

31.07.2014 18:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Také u nás hodně známá slovenská pop-punková formace Inekafe chystá pro své fanoušky v pořadí už sedmé studiové album. Jestli bude pro ně sedmička šťastným číslem, se uvidí už na přelomu roku, kdy deska s názvem "Nevhodný typ" vychází. Nedočkavci si následovníka alba "Právo na šťastie" mohou objednat na webové stránce kapely už nyní a za odměnu ji dostanou o měsíc dřív jak ostatní.

Leccos už naznačuje pilotní singl, jímž je samotná titulní píseň, a také videoklip. Autorem hudby i textu je frontman Vratko Rohoň. Písnička jasně dokazuje schopnost psát stále chytlavé riffy s dostatečnou melodičností i razancí. Vizuál pojednává o člověku, který žije dvojím životem - jako poklidný tatínek s manželkou a dítětem a také jako pouliční mafián, jenž se nebojí pustit do křížku s motorkářským gangem.

Vzato kol a kolem Inekafe udělalo už povedenější věci, ale nový singl jejich úroveň nikterak nesráží a nadále ji drží solidně vysoko. Své kvality skupina jistě ukáže i v příštím roce v rámci turné, kterým oslaví dvacet let své existence.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY